Издвајамо Србија

ТУГА КОД НЕГОТИНА: Девојчица претучена насмрт сахрањена уз песму „Тихо ноћи, моје злато спава“

Фото: Фејсбук принтскрин

У Неготинском селу Слатина у четвртак је уз звуке песме „Тихо ноћи, моје злато спава“ сахрањена трогодишња Л. Ф. коју је дечко њене мајке зверски претукао насмрт.

У дому девојчице у неготинској Слатини од раног јутра комшије су долазиле да изјављују саучешће и да поделе тугу са њеним оцем Драганом. Како нам је речено, органи реда, иако су првобитно најавили да ће допустити, ипак нису дозволили мајци која се налази у притвору да присуствује сахрани своје ћерке.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Драган није имао ништа против да његова супруга присуствује сахрани. Желео је само, како ми је казао, да је пита како је могла да дозволи да јој Зоран убије дете – испричао је његов брат.

Он каже да је Весна и раније варала супруга, али да јој је он сваки пут опраштао.

– Када је пре месец и по дана побегла код Зорана у Прахово, Драган је молио Весну да се врати кући да би заједно одгајали децу, јер са њом, поред ћерке, има и сина. Међутим, она је била изричита у томе да не жели да се врати – прича, преносе „Новости“.

Драганов брат је казао да је тело детета породица добила у, како је рекао, „ужасном стању“: „Ручице су јој биле поломљене. Лице јој је било потпуно отечено, а део уха откинут. Не могу ни да замислим да постоје такви људи који су такве повреде могли да нанесу недужном детету“.

 

Извор: Новости