Издвајамо Србија

ТУГА У КУЋИ ПЕВАЧИЦЕ: После СКАНДАЛА који је потресао РЕГИОН, изгубила особу коју је НАЈВИШЕ ВОЛЕЛА!

Сигурно јој није лако…

Снежана Ђуришић и Вања Милошевић раскинули су емотивну везу, преноси Свет.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гинеколог је наводно напустио певачицину луксузну вилу у Јајинцима, и то због љубавнице Бубе Косовац.

– Вања и Снежана су се у последње време много свађали због перверзних порука које је он размењивао са другим женама. Што је најстрашније, он је у тим порукама до детаља описивао какав је секс са Снежаном, шта она воли, где и како су водили љубав… У прво време је Снежана поверовала да је реч о монтажи, те су наставили да се појављују заједно у јавности, као да се ништа не дешава, а он је наставио да је вара“, почео је причу извор за Свет.

Извор је открио и да је Ђуришићева наводно добила од Милошевића лозинку Фејсбук налога, те да се на тај начин уверила да нема сумње у то да су поруке аутентичне. Вања је напустио, како се преноси, њен дом, а она је остала сломљена.

За исти недељник је интервју дала и Буба Косовац, гинекологова нова партнерка.

– Ја Вању знам годинама, али се дуго нисмо видели. И, ето, сада смо на почетку – изјавила је она.

– За њега могу да кажем све најбоље, он је господин човек. Ја сам га пет пута питала за Снежану и он ми је увек давао исти одговор – да га она не занима. Снежана ни мене не занима, није мој ниво, њу нико са естраде не воли! – тврди Буба.

– Вања је Снежану оставио, али она њега и даље зове, не знам да ли га уцењује нешто, али јасно ми је да је схватила да смо заједно. Видела је на Фејсу јер јој је Вања дао шифру. Сада је морао да обрише свој Фејсбук профил због ње – закључила је Буба.

 

Извор: Свет/srbijadanas.com