Издвајамо Регион

ТУЖНА ВЕСТ: Преминуо певач великог хита из ДЕВЕДЕСЕТИХ! (ФОТО)

Карло Јурчевић преминуо је у сплитској болници у петак, а како се наводи узрок смрти је цироза јетре.

Деведесетих година прославио се песмом „Дај ми вина“, коју је снимио са групом Дар Мар. Песма је била велики хит у читавом региону. Након распада групе, овај сплитски певач започео је соло каријеру, али је убрзо напустио сцену због смрти и мајке и сестриних здравствених проблема.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Осим што се бавио певањем био је и власник једног кафића у Сплиту.

Вест о његовој смрти отврдила је његова пријатељица, тамошња водитељка и певачица Ђана Апостолски.

„У шоку сам цео дан. Био је добар човек и велики таленат, али отишао је погрешним путем. Није успео у ономе што је хтео. Све време био је сам, а пре две године умрла му је сестра. Затворио се у себе и одао се алкохолу. Сад ми је жао што сам му се ретко јављала. Он би увек назвао и питао како сам, како су сви, а данас сви тако ужурбано живимо, увек бих рекла да ћу му се јавити. И сад му се више никад нећемо моћи јавити“, испричала је она кроз сузе.

Карло је пре четири године био у вези с Фани Чапалијом, бившом хрватском миссицом, али та веза није дуго трајала. Пре тога били су пријатељи, а у добрим односима остали су и након раскида. Према сазнањима тамошњих медија, Фани и њена сестра, која је такође била Карлова пријатељица, неутешне су због његове смрти.

 

Извор: Курир.рс/100posto.hr