Издвајамо Србија

УЖАС! Бошко заклао жену док су деца била у другој соби, а онда подигао слушалицу…

Фото: Јутјуб

Бошко Спасић (44), који је рано јутрос ножем убио своју супругу Јелену (52), а потом покушао да изврши самоубиство, злочин је починио док су у другој соби била њихова два малолетна сина, сазнаје „Блиц“.

Како сазнајемо, Спасић је након што је заклао своју супругу и пре него што је себи пререзао вене, телефоном позвао своју сестру и рекао јој шта је урадио. Преплашена жена убрзо је дошла у Спасићев стан и затекла језив призор: Јелена је била мртва, а Бошко је лежао у крви.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо од извора из истраге, Бошкова сестра је позвала полицију и Хитну помоћ, која га је брзо превезла у болницу. Он се транутно налази ван животне опасности.

– Полицајци су по доласку у стан у њему затекли дечаке (13 и 11) година и њихову тетку. Борис њима није покушао да науди. Они нису били у истој просторији када се догодило убиство – каже извор из истраге.

Потсетимо, овај ужасан злочин догодио се рано јутрос у стану у Улици Десанке Максимовић на Врачару. Комшије нису чуле никакву буку из стана Спасића, и није им познато шта би могао да буде мотив убиства и покушаја самоубиства.

Како причају рођаци и пријатељи породице, Јелена и Бошко су живели лепо и имали су две фирме, али су пре неколико месеци упали у велике дугове због посла који им је пропао. Наводно, пар је почео да продаје имовину како би се извукао из дугова.

Према нашим информацијама, никада није било пријава насиља у породици код њих.

 

Извор: Блиц