Издвајамо Србија

ВОДИТЕЉКА ЈЕ СВЕ ЗАКУВАЛА: Милијана лије сузе! Крах с Милојком! (ВИДЕО)

На прослави Ивановог рођендана.
У луксузној земунској вили ријалитија „Парови“ 40. рођендан слави Иван Маринковић. Упркос слављу, хаос је избио између Милијане Богдановић и њеног 53 године старијег дечка Милојка Божића.

Они су се посвађали накош што је Милојко хистерисао када је Милијана отишла да седне код Александра Пожгаја. Све је закувала водитељка Весна Вукелић Венди која је звала Богдановићеву да буде у емисији са Пожгајем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након жестоке свађе са Божићем, Милијана је плакала никад јаче. Отишла је убрзо у тајну собу на разговор с продукцијом која ју је упитала зашто је у сузама.

– Зато што ме је Венди звала да седим са њом и Пожгајем, а он се зато наљутио. Покушала сам да му објасним да ме је водитељка звала, али он не може да разуме. Ја сматрам да то мора. Нисам ни три речи проговорила са њим – жалила се она док је плакала.

– Требала ми је једна услуга од вас. Да доведемо вечерас некако Пожгаја код Мерлина, да ви некако отворите врата, јер не могу од напоље – замолила је Богдановићева.

– Не знам ја какву игру ви играте. Треба да играте вечерас. Ето ти га напоље седи, иди код њега – наставио је свађу Милојко након што је Милијана изашла из тајне собе.

Она се потом посвађала и са Александром коме је поручила:

– Немој да ми се обраћаш више! Намерно ми правиш проблем! Намерно је рекао Венди да ме зове, а онда је Милојко исхистерисао. Он неће сад да прича са мном, немогуће је – поручила је Милијана у сузама.

Погледајте како су изгледале те сцене:

 

Извор: srbijadanas.com