Издвајамо Србија

ЗАБЕЛЕЛО СЕ У СРБИЈИ! Пао СНЕГ, а сутра температура 0 СТЕПЕНИ! (ФОТО)

Након захлађена које је погодило Србију у мају, пао је и први снег.

Ниске температуре неочекиване за ово доба године довеле су до тога да је пао снег на Власинском језеру, а оваква слика никог не чуди, док метеоролози за сутрашње јутро најављују још хладније време, док ће поподне доћи до отопљења.

Фото: Фејсбук принтскрин СТАРЕ ЛЕСКОБАЧКЕ ИЗРЕКЕ И ИЗРАЗИ
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Србији ће сутра бити хладно јутро, понегде слаб приземни мраз, по котлинама краткотрајна магла, а током дана биће претежно сунчано и топлије.

Дуваће слаб и умерен, пре подне западни и северозападни, ветар, после подне у скретању на југоисточни. На истоку током читавог дана умерен, повремено и јак, северозападни. Најнижа температура биће од 0 до 8, највиша од 17 до 20 степени.

У Београду ће сутра бити претежно сунчано и топлије. Најнижа темепратура око 6, највиша око 18 степени.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до 15. маја, у четвртак се предвиђа наоблачење са кишом, ујутро у западним и северозападним крајевима, а током дана и у осталим.

У петак постепени престанак падавина и делимично разведравање. У суботу претежно сунчано и топло. У недељу топло уз наоблачење са кишом најпре на југозападу. Почетком наредне седмице облачно, свежије и кишовито. Локално се очекују обилније падавине, нарочито у западним и југозападним крајевима.

 

Извор: srbijadanas.com