Издвајамо Спорт

Згодна Хрватица је Новаку поставила питање о РАТУ у бившој Југославији и односима две земље… О ОДГОВОРУ СРБИНА БРУЈИ РЕГИОН! (ФОТО)

Најлепша хрватска новинарка Фани Стипковић урадила са Новаком Ђоковићем интервју који је експресно постао главна тема у хрватским медијима.

Новак је пристао да прича о рату, политици и односима са Хрватском, а оно што је имао да каже одушевило је јавност у суседној земљи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ја на све нас из региона гледам мање-више исто. И зато се трудим увек да будем отворен, љубазан и пристојан. Знам да су ратне ране свеже, потпуно разумем људе који немају исти став попут мене према комшијама, моја породица и ја током рата нисмо били оштећени и знам да се не може од човека очекивати да заборави нешто, али се барем може усресредити на опроштај. И ја то настојим да презентујем кроз своје акције и дела“, рекао је Новак и додао:

„Истина, био сам у неким одређеним медијима у Србији јако осуђиван што сам подржао хрватску фудбалску репрезентацију, али ми није сметало. Ја такве ствари свесно радим. Зато што знам да са својим утицајем, статусом и именом могу допринети позитивној енергији и узајамној подршци. Уосталом, кога ћу подржавати ако нећу Хрватску? Напросто осећам да су Хрвати моји. Знам да ће то некима сметати, поштујем, али надам се и да други поштују мој избор“ закључио је Ђоковић.

Хрватска новинарка Фани Стипковић се на Инстаграму похвалила интервјуом са најбољим тенисером света Новаком Ђоковићем, а колико је одушевљена Србином говоре речи којима је описала заједничку фотографију.

„Он није само најбољи тенисер света, он је предивно људско биће које користи свој статус и славу како би пренео поруку љубави коју би требали имати једни за друге и како би својим порукама и делима помогао да овај свет постане боље место. Хвала ти на интервјуу Ноле, ти си стварно прави пример узорног спортисте и још квалитетније особе“, рекла је одушевљена Хрватица.

View this post on Instagram

He is not only the number 1 tennis player in the world, he is an incredible human being who is using his talent and fame to spread the message of love & compassion and to make this world a better place. Thank you for a great interview @djokernole , you are an example to follow, an extraordinary athlete and even better person 🙌💚🎾 …………………………………………………………………………………. 🇭🇷 On nije samo najbolji tenisač svijeta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi prenio poruku ljubavi koju bi trebali imati jedni za druge i kako bi svojim porukama i djelima pomogao da ovaj svijet postane bolje mjesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primjer uzornog sportaša i još kvalitetnije osobe. 💚🙌🎾 Intervju s Novakom moći ćete pogledati uskoro na Novoj TV 🎬 . . . . . _____________________________________________________________ #fanitv #exclusive #interview #novakdjokovic #tennis #champion #sport #tv #television #journalist #producer #producerlife #madrid #spain #croatia

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

 

Извор: Курир спорт/Вечерњи.хр