Издвајамо Свет

АМЕРИКАНЦИ УШЛИ ТЕНКОВИМА У РУМУНИЈУ: Земља згажена, ништа није остало! (ВИДЕО)

Проклели што су чланица НАТО

Мештани града Фетести и оклоних села у Румунији огорчени су на своју владу и америчку војску, која је током недавне вежбе “ Сабер Гуардиан 19″ брутално оклопним возилима изгазила комплетну њихову летину правдајући се грешком у орјентацији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мештани који су били у пољима остали су у шоку када су угледали америчке тенкове “ абрамс“ тешке 75 тона како немилице газе њихову пшеницу, сунцокрет и кукуруз, а затим крећу у јуриш, што је изазвало панику код појединаца.

Фармери који су били у пољу сведочили су о инвазији тенкова. Они су како тврде покушали да разговарају са војницима, али су их игнорисали и наставили да напредују кроз поља.

Пољопривредници су инцидент пријавили полицији, али су изјавили да је полиција дошла после неког времена и рекла локалцима да је то била вежба НАТО-а, а војска је имала погрешне координате, и да су зато упали на њихову земљу.

Saber Guardian 19  је вежба коју заједнички воде Команде заједничких снага Румуније и војске САД-а, која се одржава од 3. до 24. јуна на различитим локацијама у Бугарској, Мађарској и Румунији.

 

Извор: Ало.рс