Србија

БЕЗБЕДНОСНЕ СЛУЖБЕ ОТКРИЛЕ КО СТОЈИ ИЗА УБИСТВА! Овај човек је платио 90.000 за ликвидацију Оливера Ивановића!

Фото: Јутјуб

Ивановићево убиство још увек није расветљено јер се битка води на два фронта.

Кадри Весељи платио је 90.000 евра као би Оливер Ивановић лидер Грађанске иницијативе Србија, демократија, правда био ликвидиран, открива недељник Експрес.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, мозак и шеф организованог криминала на Балкану Исмет Османи познатији као Цури и његов човек за прљаве послове Незедин Зека звани Љуљи, уочи атентата на лидера ГИ СДП Оливера Ивановића уплатили су суму од 90.000 евра на рачун Демократске партије Косова, на чијем је челу Кадри Весељи.

Према сазнањима српских безбедносних служби, постоји оправдана сумња да је управо овај новац искоришћен за плаћање трошкова убиства Ивановића и убеђене су да је Османијево хапшење од косовске полиције организовано због њихове сумње да овај мафијашки бос уско сарађује са српским службама. Како лист Експрес пише, још увек није расветљено убиство Ивановића јер се битка води на два фронта.

– Прва сумњива информација која је запала за очи инспекторима српске службе у истрази убиства Ивановића била је уплата од чак 90.000 евра, која је отишла на рачун ДПК, на чијем челу је свемоћни Кадри Весељи, председник косовске скупштине. Траг тог новца довео је српске инспекторе до Османија, једног од босова балканског организованог криминала, али и његовог партнера Зеке, који су уплатили новац – наводи лист.

У тексту, између осталог, пише да њих двојицу годинама рекетира Кадри Весељи, председник косовске скупштине.

– Османи и његов сарадник Зека годинама Весељију плаћају рекет за вођење својих послова на КиМ. И уплата од 90.000 евра уочи убиства Ивановића је била део тог рекета, али је тај новац искоришћен за плаћање трошкова организације убиства Ивановића – рекао је извор упућен у истрагу коју воде српске безбедносне службе.

 

Извор: Ало.рс