Србија

БИЛА БЕЗ ВАЗДУХА! Нашу познату певачицу спасавало више од 50 ЉУДИ! Кукала и запомагала, звали и ВАТРОГАСЦЕ!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Преживела пакао!

Певачица Милена Плавшић доживела је незапамћену драму пре неколико дана, када се покварио лифт у којем је она била заробљена пуна два сата! Једна од станарки зграде на Новом Београду, где се догодила ова непријатна ситуација, испричала је како је изгледала акција спасавања познате певачице, у којој је учествовало педесетак људи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Чула сам лупање и женски глас како дозива помоћ из лифта, то се дешавало између петог и шестог спрата. Попела сам се тамо и питала шта се дешава, а жена ми је успаничено рекла да је већ десетак минута заглављена у лифту и да нико не чује њене вапаје. Онда сам позвала председника кућног савета, који је позвао службу за одржавање лифта, али њима је требало више од сат времена да дођу. Скупило се доста људи, преко 50, углавном из наше зграде. Сви смо хтели да јој помогнемо, неко је звао ватрогасце, људи су се уплашили јер је лифт неколико пута пропадао до подрума, па је било и повређених – испричала је станарка зграде.

Након ове драме, огласила се и сама певачица, која је потврдила да јој се десила непријатна ситуација, те да више никад неће ући у лифт!

– Мислим да у животу више нећу ући у лифт. Толико сам истраумирана и уплашена да још увек не могу да се опоравим. Није нимало пријатно бити толико дуго заробљен у малом простору, а поготово на овим врућинама, била сам скоро без ваздуха. Али срећа је што се то није десило дан касније, у среду, јер сам за тада имала заказан хуманитарни концерт и вероватно не бих стигла на време – рекла је Милена.

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Пинк/И. М.