Занимљивости Издвајамо

БИЗАРНО! СЕСТРЕ ДАЛЕ ОДОБРЕЊЕ ДА ИМ СЕ БРАТ СКИНЕ СА АПАРАТА: Спремале сахрану, када се ОН ПОЈАВИО НА ВРАТИМА

Фото: Pixabay.com

Болничко особље рекло им је да је човек дошао претучен и да му је највише страдало лице

У Чикагу су две сестре доживеле велики шок након што је једној од њих, Рози Брукс, стигао позив од социјалне раднице из болнице Мерси.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тражила је рођаке Алфонса Бенета, на шта јој је Рози одговорила да јој је он брат. На то је жена с друге стране слушалице рекла да је Алфонсо примљен на интензивну негу. Росие је са сестром Брендом одмах пожурила до болнице, пише ЦБС Цхицаго.

Када су сестре стигле у болницу, речено им је да је њихов брат у лошем стању и да има цевчицу у устима. Обе су гледале у човека у кревету ког нису могле да препознају па су рекле да то није њихов брат док им је социјална радница понављала да су пацијента идентификовали као Алфонса Бенета.

Болничко особље рекло им је да је човек дошао претучен и да му је највише страдало лице. Рекли су им где је пронађен и нагласили су да је био го.

Њихов брат раније је имао проблема с полицијом, није се често чуо са сестрама и идентификовали су га с фотографије коју је узела полиција пре неког времена.

Дакле, нису га идентификовали преко отисака пристију, а стално су тврдили да је човек у болничком кревету Алфонсо. Сестре кажу да је човек комуницирао тако што је подизао руку, али никада није отварао очи. Ускоро му се стање погоршало па је требало одлучити треба ли га искључити с апарата или не.

Сестре су морале потписати одобрење за искључење и човек је послан у хоспис. Обе сестре биле су са својим наводним братом током његових задњих тренутака. Након што је умро, спремали су сахрану и већ почели с бирањем сандука и договорима око сандука. У том тренутку, примиле су позив своје треће сестре. “Ово је право чудо!” допирало је с друге стране слушалице. Наиме, Алфонсо се појавио пред вратима једне од сестара. Човек у болници уопште није био њихов брат и сестре су одлучиле о судбини непознатог човека.

Касније је човек идентификован преко отисака прстију. Цео овај случај преузела је полиција, породица је ангажовала адвоката, а новинари ЦБС-а покушали су испитати што се догодило у чикашкој болници Мерси. Портпарол болнице тврди да су сестре саме идентификовале човека као свог брата.

Фото: Pixabay.com

Извор: Еспресо.рс/Нет.хр