Издвајамо Регион

БОЈАН ТОМОВИЋ ИСПРОЗИВАО СРБЕ НА ВИДОВДАН: Шири мржњу на друштвеним мрежама па навукао ГНЕВ НАРОДА

Бојан Томовић не бира начин како да скрене пажњу на себе, па макар то било и ширењем мржње и прозивкама на рачун Срба.

Некада популаран певач одавно више није у музици. Повукао се 2014, након објављеног четвртог студијског албума, и од тада се повремено појави само кад износи личне ставове на разне теме, углавном преко друштвених мрежа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тако је пре неколико дана написао мишљење о односу између Србије и Црне Горе, које је у најмању руку проблематично.

„С обзиром на то да је антицрногорска кампања у Србији, нажалост, на врхунцу, имам једно питање за већину србијанских медија, као и за неке медије у Црној Гори – шта смо ми Црногорци вама урадили да нас толико не подносите? Код вас је изгледа тешка параноја, јер немогуће ‘да вас сви у окружењу мрзе, раде вам о глави, забијају вам нож у леђа’, ‘отимају’ вам цркве и манастире’, ‘свуда сте угрожени, нико вам од суседа не ваља’. Па, запитајте се, можда је проблем у вама“, написао је Томовић, а онда додао да у његове апартмане у Будви сваког лета долази велики број туриста из Србије.

Не бисмо се бавили Томовићевим мишљењем о Србима, да је он био до краја искрен. Бојан је рођен у Сомбору, одрастао је у Куршумлији, школовао се и почео певачку каријеру у Београду. Кад у Србији више није могао да прође као естрадни уметник, преселио се у „родну“ Црну Гору, где сада живи од издавања апартмана на мору и, наравно – постао је највећи „Црногорац“ и патриота од свих који тамо живе од рођења.

 

Извор: Еспресо.рс/ Курир.рс