Свет

ЦЕЛА АМЕРИКА СЕ ТРЕСЕ, МЕДИЈИ ЕКСПЛОДИРАЛИ! Доналд Трамп СИЛОВАО жену у робној кући!

Скандал невиђених размера.

Колумнисткиња магазина „Ел“ Елизабет Џин Керрол тврди да ју је амерички председник Доналд Трамп сексулано напао у свлачионици робне куће на Менхетну средином 1990-их, наводи се у изводу њене књиге коју је објавио магазин Њујорк.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У својој књизи, у делу у којем пише о „гнусним мушкарцима“, она је навела да је упознала Трампа крајем 1995. или почетком 1996. године у наведеној робној кући у Њујорку.

Керол тврди да је Трампа срела у радњи луксузне робе „Бергдорф Гудман“ који ју је препознао као „ону даму која даје савете“ и замолио је да му помогне да пронађе „поклон за девојку“.

Керол, која је у то време имала 52 године, пристала је да му се нађе и на крају су завршили у одељку са доњим вешом, где нико више није био присутан.

Како је написала, Трамп јој је понудио да проба чипкани комбинезон, на шта му је она наводно у шали одговорила да га проба сам. Обоје су се смејали на путу до свлачионице, али када су ушли, Трамп је затворио врата и насрнуо на њу. Керол тврди да га је, након велике борбе, одгурала и побегла из радње.

У свом саопштењу, Трамп је одбацио оптужбе да је силовао жену у свлачионици средином 1990-их као „фикцију“ и „лажне вести“, наводећи да не постоје докази за такве тврдње Керолове.

Он је рекао да никад није упознао Е. Џин Керол и оптужио је да је њена мотивација за такве тврдње да „прода нову књигу“.

– Никад нисам упознао ту особу у мом животу – рекао је Трамп.

Амерички председник позвао је све који поседују „информације да Демократска партија сарађује са Керол или магазином Њујорк“ да обавесте Белу кућу, преноси Би-Би-Си.

– Треба да буде срамота оне који измишљају лажне приче о нападу како би покушали да добију публицитет за себе, или продају књигу, или направе политичку агенду – навео је Трамп.

Он је, такође, захвалио робној кући „Бергдорф Гудман“ јер је потврдила да не поседује видео снимак било каквог таквог инцидента.

Извор: Ало.рс/ М. И.