Издвајамо Регион

ЦРНОГОРСКА САВЕТНИЦА: Опозивам се са функције, Мило ће вам доћи главе, стоко неотесана

Фото: Фејсбук принтскрин

Мирна Никчевић, прва саветница у Амбасади Црне Горе у Анкари, на свом Фејсбук профилу саопштила је да управо пише Министарству вањских послова опозив са функције.

„Управа пишем захтев за опозив. Неће мене МВП (Министарство вањских послова) плаћати платом њиховом мизерном. Никад и несу. Да ме Ивица Дачић прозива, а наш министар ћути. Готово! Слобода! И видимо се у некој новој Црној Гори. С Милом вазда!“, прва је објава Никчевићеве у вези са опозивом.

Loading...

Десетак минута касније поново је на свом профилу на Фејсбуку написала да се „опозива са функције“, како је казала „због несретног Министарства“.

„Али Мило ће вам доћи главе стоко неотесана. Нисам више дипломата“, написала је она.

Подсетимо, Министарство спољних послова Црне Горе јуче је због Никчевићеве објаве на Фејсбуку да би запалила Храм Христовог Васкрсења у Подгорици и „сва говеда тамо“ саопштило да вага на који ће начин санкционисати Никчевићеву због говора мржње према верницима Митрополије црногорско-приморске, који је изнела на тој друштвеној мрежи.

Због читавог скандала реаговао је и министар спољних послова Србије Ивица Дачић, који је саопштио да је изјава Никчевићеве хушкачка и непримерена, те да „српске дипломате то никада не би изговориле или у супротном не би наставиле каријеру у дипломатији“.

 

Извор: rs.sputniknews.com

Loading...
loading...
loading...