Србија

ЦРВЕНИ АЛАРМ ГОРИ! Киша ће да нас урнише без престанка, а увече још гори УЖАС! Овакво време трајаће дуже него што је било најављено!

РХМЗ је упозорио на локалну појаву јаких пљускова са градом и олујним ветром до уторка, а према прогнози, и данас ће бити променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом и пљусковима са грмљавином.

Локално су могуће и краткотрајне временске непогоде – обилне падавина, град и олујни ветар. Како РХМЗ наводи падавине ће бити јаке до 15 часова данас, а за вечерас је најављен град! Дуваће слаб и умерен ветар северних праваца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јутарња температура биће од 15 до 19 степени, највиша дневна од 25 до 27 степени. У Београду ће данас бити променљиво облачно и нестабилно са условима за локалну појаву краткотрајних пљускова са грмљавином. Јутарња температура око 19 степени Целзијуса, највиша дневна око 27 степени.

Према излгедима за наредних седам дана, до 1. јула, у уторак променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Затим у већини места претежно сунчано и топло, само се у среду и петак уз локални развој облачности очекује ређа појава краткотрајних пљускова са грмљавином, углавном у брдско-планинским крајевима.

 

Извор: Ало.рс