Србија

ДАНИЈЕЛА ПСИХИЧКИ ПОПУСТИЛА ЗБОГ ПОБАЧАЈА И СМРТИ МАЈКЕ: Теодори (3) и себи исекла вене, а онда бацила малецку, па скочила за њом!

Фото: Фејсбук принтскрин

Екипа „Ало!“ јуче је на стану породице Радојичић затекла оштећена врата, док је мирис паљевине могао да се осети још на улазу у зграду

Пре само годину дана изгубила је маму, а недавно је побацила. Лежала је два месеца јер је била на одржавању ризичне трудноће – каже за Ало! познаница

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Све је почело смрћу њене мајке, са чиме није могла да се помири. После тога је имала спонтани побачај и психички је попустила! Два месеца је била на одржавању ризичне трудноће. Њен отац је био уз њу и бринуо се о њој, али депресија је ипак била јача!, овако за „Ало!“ прича познаница Данијеле Радојичић (36), за коју се сумња да је најпре запалила стан, затим ћерки Теодори (3) и себи исекла вене, а онда бацила дете и на крају и сама скочила с терасе.

Језива породична трагедија догодила се у понедељак у 8.20 сати у згради у Улици Исмета Мујазиновића број 9 на Бежанијској коси у Београду. Најпре је у стану избио пожар, а затим су пронађена тела мајке и девојчице испред зграде. Мислило се да се мајка са ћерком бацила с терасе како би се спасле од пожара, али испоставило се да је мајка најпре пререзала вене ћерки док је спавала и бацила је с терасе, а затим је то исто учинила и себи. Пре тога је подметнула пожар у стану.

– Ово је велика трагедија и нико у згради не може да верује шта се догодило. Верујте ми ништа није указивало да ће се то догодити, они су били једна питома и фина породица. Толико су били тихи, као да нису ту ни живели. Живи се нису чинили. Њихова родбина је дошла после трагедије да изнесе ствари – каже комшиница која живи у стану недалеко од Данијелиног.

– Била је у тешкој депресији. Пре само годину дана изгубила је мајку, а пре шест месеци је побацила с другим дететом. Имала је ризичну трудноћу, па је морала да буде на одржавању. Лежала је два месеца, али је ипак побацила… Била је јако везана за оца, а он је стварно све време био уз њу. Стално је долазио у стан, изводио Теодору, кад год је требало, он би јој се нашао. Данијели је отац купио стан, а он је живео недалеко од ње. За све што је требало био је ту. Она је имала неку врсту постпорођајне депресије и очигледно је у том очају изгубила компас. Нико није примећивао да може да дође до нечег озбиљног – испричала је познаница.

Станари зграде који су их познавали нису желели да причају за медије. Комшије које су их виђале само у пролазу рекле су нам да не знају детаље о њима.

Још није званично познат разлог због којег је Данијела дигла руку на ћерку и себе, а засад нема информација о датуму њихове сахране.

Муж пуштен из болнице

Данијелином супругу Дејану позлило је када је сазнао за трагедију, због чега је завршио у земунској болници.

– Пуштен је у уторак на кућно лечење. Здравствено је добро, али је психички сломљен. Отишао је код својих, који ће бринути о њему док не дође себи. У стан нико од родбине јуче није долазио – каже наш извор.

 

Извор: Ало.рс