Србија

ДАНИЈЕЛА ПСИХИЧКИ ПОПУСТИЛА ЗБОГ ПОБАЧАЈА И СМРТИ МАЈКЕ: Теодори (3) и себи исекла вене, а онда бацила малецку, па скочила за њом!

Фото: Фејсбук принтскрин

Екипа „Ало!“ јуче је на стану породице Радојичић затекла оштећена врата, док је мирис паљевине могао да се осети још на улазу у зграду

Пре само годину дана изгубила је маму, а недавно је побацила. Лежала је два месеца јер је била на одржавању ризичне трудноће – каже за Ало! познаница

Loading...

Све је почело смрћу њене мајке, са чиме није могла да се помири. После тога је имала спонтани побачај и психички је попустила! Два месеца је била на одржавању ризичне трудноће. Њен отац је био уз њу и бринуо се о њој, али депресија је ипак била јача!, овако за „Ало!“ прича познаница Данијеле Радојичић (36), за коју се сумња да је најпре запалила стан, затим ћерки Теодори (3) и себи исекла вене, а онда бацила дете и на крају и сама скочила с терасе.

Језива породична трагедија догодила се у понедељак у 8.20 сати у згради у Улици Исмета Мујазиновића број 9 на Бежанијској коси у Београду. Најпре је у стану избио пожар, а затим су пронађена тела мајке и девојчице испред зграде. Мислило се да се мајка са ћерком бацила с терасе како би се спасле од пожара, али испоставило се да је мајка најпре пререзала вене ћерки док је спавала и бацила је с терасе, а затим је то исто учинила и себи. Пре тога је подметнула пожар у стану.

– Ово је велика трагедија и нико у згради не може да верује шта се догодило. Верујте ми ништа није указивало да ће се то догодити, они су били једна питома и фина породица. Толико су били тихи, као да нису ту ни живели. Живи се нису чинили. Њихова родбина је дошла после трагедије да изнесе ствари – каже комшиница која живи у стану недалеко од Данијелиног.

– Била је у тешкој депресији. Пре само годину дана изгубила је мајку, а пре шест месеци је побацила с другим дететом. Имала је ризичну трудноћу, па је морала да буде на одржавању. Лежала је два месеца, али је ипак побацила… Била је јако везана за оца, а он је стварно све време био уз њу. Стално је долазио у стан, изводио Теодору, кад год је требало, он би јој се нашао. Данијели је отац купио стан, а он је живео недалеко од ње. За све што је требало био је ту. Она је имала неку врсту постпорођајне депресије и очигледно је у том очају изгубила компас. Нико није примећивао да може да дође до нечег озбиљног – испричала је познаница.

Станари зграде који су их познавали нису желели да причају за медије. Комшије које су их виђале само у пролазу рекле су нам да не знају детаље о њима.

Још није званично познат разлог због којег је Данијела дигла руку на ћерку и себе, а засад нема информација о датуму њихове сахране.

Муж пуштен из болнице

Данијелином супругу Дејану позлило је када је сазнао за трагедију, због чега је завршио у земунској болници.

– Пуштен је у уторак на кућно лечење. Здравствено је добро, али је психички сломљен. Отишао је код својих, који ће бринути о њему док не дође себи. У стан нико од родбине јуче није долазио – каже наш извор.

 

Извор: Ало.рс

Loading...
loading...
loading...