Србија

ДРАМА У ВАЉЕВУ: Покушао да избегне судар, па улетео у двориште?! Страдала деца од 1 и 5 година!

Хитна помоћ и полиција имале пуне руке посла

Двојица мушкараца су ухапшена у Ваљеву, док се за двојицом још увек трага након саобраћајне незгоде у којој су повређене три особе, међу којима су и двоје деце старости једне и пет година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се сазнаје, ваљевска полиција ухапсила је Д. В. (43) из Ваљева и његовог сапутника након саобраћајне незгоде која се јутрос догодила у Дрочинској улици.

Према речима очевидаца возач “циторена“ Д. В, у моменту када је покушао да избегне возило “пежо“, које му је ишло у сусрет, и према још непотврђеним информацијама, прешло на његову страну, ударио је у ограду куће где су се у дворишту играла деца. Према првим информацијама повређено је двоје деце старости једне и пет година.

Након саобраћајна незгоде, према причи очевидаца, у моменту када је возач “пежоа“ изашао из свог аутомобила да види шта се догодило и да ли има повређених, Д. В. и тројица његових другова који су били са њим изашли су из аутомобила и претукли возача “пежоа“.

Сви повређени су колима Хитне помоћи превезени у Ургентни центар ваљевске болнице где им је указана лекарска помоћ, након чега ће бити и познат степен повреда.

Полиција је одмах након овог инцидента ухапсила Д. В. и још једног мушкарца, док су двојица у бекству. Д. В, који је иначе од раније познат полицији, према незваничним информацијама возилом је управљао у алкохолисаном стању.

 

Извор: Телеграф/ Ало.рс