Издвајамо Србија

ЕНГЛЕЗ НАПРАВИО ПРЉАВИ БИЗНИС У БЕОГРАДУ! Доводи странце да СРПКИЊЕ експресно одведу у кревет! (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Има агенцију у Лондону, а клијенте доводи на практичну обуку у Београд и Нови Сад?!

БЕОГРАД – Ако вас пут нанесе на Балкан, морате се зауставити у Београду, јер ћете буквално закорачити на другу планету, због силних лепотица које је могуће срести на сваком кораку, пише у једној туристичкој брошури намењеној путницима намерницима из Западне Европе.

Фото: Твитер принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, чини се да је Србија постала земља у којој странци долазе само да би лупили још једну „рецку“, а енглески држављанин Џејмс Таск је чак основао агенцију у Лондону која на десетине својих клијента доводи у Београд како би заводили Српкиње жељне провода!

Наиме, овај Енглез на својој интернет страници појашњава да ће и мушкарци који никада нису имали девојку, у Србији знатно повећати самопоуздање, јер ће након што прођу теоријску наставу о завођењу, у нашој земљи најбоље одрадити праксу!

– Мој пројекат је створен да помогне мушкарцима да без ослањања на друштвене мреже, након што упознају најлепше девојке, са њима заврше и у кревету. Од маја до септембра крец́емо на путовања и ловимо крем де ла крем врелих цица у безакоњима Источне Европе. Наша омиљена дестинација је Србија, а идемо и у Русију, Украјину, а понекада и у Бразил и Колумбију – наводи на свом сајту Џејмс Таск.

Туск на својој интернет презентацији каже да полазници његовог курса у почетку трагају за девојком са којом би били у озбиљној вези, али да након што оду на „праксу“ у Србију, схвате да могу да имају неколико „врелих“ девојка у исто време, а тада се њихов живот мења из корена.На нашем путовању упознамо преко тридесет девојака недељно, а готово да нам све дају бројеве својих телефона. Врло брзо их обрадимо и оне су спремне за секс – без устручавања пише Таск.

Међутим, најскандалозније од свега је што овај Енглез пустоловине из Београда поставља на Јутјуб, тако да не десетине Српкиња, којима насред улице приђе он или неки од његових ученика, буду снимљене без замагљивања лица скривеном камером.

Девојке углавном пристају на конверзацију са Таском и његовим ученицима, не знајући да им је једини циљ да их одведу у кревет. Конверзацију почињу питањем за препоруку ресторана или диско клуба у који би могли да изађу, а потом их позивају да им се придруже.

Лаковерне Београђанке им потом остављају број, а након тога се судбина ових девојка се разликује од случаја до случаја.

Таск на свом Јутјуб каналу објављује и снимке, на којима су Београђанке које су након упознавања, пристале да изађу са његовим клијентима. Пре него што девојке дођу, Таск свом клијенту даје упуства за „мување“, а потом се склања и тајно снима њихов сусрет.

Пре пет година Аустралија, Канада, Јапан, Велика Британија и Бразил, забраниле су Џулијану Бланку, Американцу рођеном у Швајцарској, да долази у њихове земље, јер је подучавајо мушкарце како да заведу и сексуално искористе девојке.

Он је у својим снимцима које је постављао на Јутјуб, говорио: „У Токију, ако си белац, можеш да радиш шта хоћеш“. Такође, делио је видео записе на којима спопада девојке на улицама, баш као што то ради и Џејмс Туск на улицама Београда.

 

Извор: Курир.рс/Ало