Издвајамо Регион

ФЕКАЛИЈЕ ПЛИВАЈУ ПО МОРУ, ЗМИЈЕ „МАФИЈАЈУ“ ПО ПЛАЖИ! Никад гори „угођај“ у ЦГ, а криви им српски медији! Ево како покушавају да се „оперу“!

Фото: Јутјуб

Од како је почела летња сезона српским медијима само пристижу фотографије, жалбе и други докази да је у Црној Гори никад горе овог лета.

Наиме, након што су се у нашим медијима појавили докази да по мору пливају фекалије, те да се змије опуштено шепуре по плажама, као и најновији пример њиховог терора који су спровели над породицом са двоје деце, тамошња власт медији покушали су на јадан начин да се оперу преко својих медија.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Покушали да свој неуспех припишу наводној антикампањи која се, по њиховим речима, води у Србији. На њиховом познатом порталу објављен је сраман текст у којем се наводи да смо ми криви за њихов неуспех ове сезоне.

Преносимо вам део у којем кажу да иза свега стоје медији и туристичке агенције.

– Једва чекају неку информацију да разраде и издигну на неки много виши ниво. Међутим, и наши медији су у претходном периоду негде мало допринели томе. Сигурно и у неким другим дестинацијама у окружењу имате инциденте, где нека канализациона цев у току сезоне пукне и изливају се фекалије. Али, били смо сведоци да су такве вести наши медији преносили и током јула и августа, као да је то најважнија вест. Знам да постоји свест тог економског патриотизма, па у другим дестинацијама, ако им се тако нешто догоди у сезони, а дешавају им се такође хаварије, њихови медији то прећуте, или то буде маргинална вест.

Очигледно је да им ове године не иде добро, па покушавају да се оперу, али, по свему судећи, нико није „пао с крушке“.

Извор: Ало.рс/М.Ч.