Издвајамо Регион

ФИЛМСКА ПОЛИЦИЈСКА ПОТЕРА ЗА СРБИНОМ У ХРВАТСКОЈ! Јурили га 20 минута, пробао да их изгура с пута, па ПРОБИО БЛОКАДУ на рампи (ВИДЕО)

Држављанин Србије стар 31 годину ухапшен је у ноћи између понедељка и уторка у Хрватској на ауто-путу након двадесетоминутне филмске потере

Неколико минута пре поноћи полицијски службеници који појачано раде на сузбијању кријумчарења људи пратили су на ауто-путу комби возило загребачких регистрацијских ознака за које су сумњали да се користи за почињење кривичног дела кријумчарење људи, јавио је МУП Хрватске, пише загребачки Јутарњи лист.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако су му звучним и светлосним знаковима давали до знања да се заустави, возач се оглушио на упозорења, нагло повећао брзину и наставио да бежи ауто-путем у смеру ка Загребу.

Како пише овај лист, возач је у неколико наврата покушао да изгура полицијско возило с пута.

Полиција је наставила за јури за њим, а возач је бежао у смеру Загреба. Како би га зауставили пре уласка у град, постављене су полицијске блокаде возилима на наплатној станици, међутим помахнитали возач се ни тада није зауставио већ је прво комбијем пробио рампу, па се у пуној брзини забио у два полицијска возила. Ово га је онемогућило да даље бежи, па је ухапшен.

„Уз употребу силе и средстава за везивање возач је ухапшен и тада је утврђено да се ради о тридесетједногодишњем држављанину Србије. У товарном простору возила налазило се 33 људи, највероватније михраната, који нису повређени. Они су одведени у просторије полиције како би се утврдио њихов идентитет“, саопштио је МУП Хрватске.

Помахнитали возач је у јурњави повређен, па је транспортован у КБЦ Загреб где су му констатоване тешке телесне повреде.

 

Извор: Jutarnji.hr