Издвајамо Регион

ХАЏИХАФИЗБЕГОВИЋ ПОБЕСНЕО У ЕМИСИЈИ УЖИВО: Показали му слику где диже три прста, ЕМИР ОДЛЕПИО (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Глумац Емир Хаџихафизбеговић гостујући у хрватској емисији „Недјељом у 2“ коментарисао је и приче да се за време рата појављивао на скуповима и окупљене поздрављао са три прста.

„Покажите ми ту слику, то је стварно будалаштина. Не желим уопште да се бавим том бласфемијом“, рекао је шокирано.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Водитељ емисије, Александар Станковић, након тога је позвао режију да му до краја гостовања набаве фотографију на којој наводно Хаџихафизбеговић држи три прста у ваздуху.

„Ово сам ја и три прста испред скупштине Тузла. Да ја дижем три прста у Тузли?!? Која је гранатирана, дај, Ацо, молим вас стварно, ово је будалаштина. Ово је аутентично, али контекст нема везе с везом. Ово је као кад су оног из Дубиозе Колектив прозвали да је дигао три прста јер је показивао колико је сати“ рекао је узнемирено.

У остатку емисије је говорио о многим политичким питањима, па се дотакао и музичара контроверзног Томпсона, познатог по песмама које величају усташтво, али и Боре Чорбе.

„Рекао сам да је Исус Христ жив, да би забранио Томпсона јер Исус био за толеранцију. Ја нисам дошао у вашу емисију да полемишем с херојем нације, Бором Чорбом, мајком нације… Не желим да улазим у полемике, господин Марко се мени није ни обратио… Не желим полемисати с онима који по мени сад вероватно док траје емисија ј… балијску мајку по порталима“, рекао је Хаџихафизбеговић.

Томпсон (фото:ЈуТјуб)

Казао је и да не може да слуша врсту музике која позива на убијање једног народа, али је додао да би отишао „и на Томпсонов концерт и на концерт Боре Чорбе и на концерт мајке нације када би се обратили“.

Фото: Јутјуб

„Моја највећа фрустрација је што овде аргумент више не значи ништа. То води у једну врсту менталне атрофије“, рекао је.

 

Извор: Курир.рс/Индеx.хр