Издвајамо Свет

ХАОС НА СЕДНИЦИ СБ УН! Албанка вређала Србе, а онда се на чистом СРПСКОМ зачуло: НЕ СВИРАЈ К***У, АЈДЕ БРЕ, ГЛУПАЧО! (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Било је веома бурно после седнице Савета безбедности УН у Њујорку, а расправа амбасадорке тзв. Косова Влоре Читаку и шефа српске дипломатије Ивице Дачића настављена је у сали на Ист риверу.

Револтиран њеном изјавом да је у случају Србије и Косова реч о деколонијализацији, Дачић је пришао Влори Читаку, по завршетку седнице и јасно и гласно поручио, на српском који она одлично говори и разуме, да је то највећа глупост на свету.

Loading...

– Деколонизација, то је највећа глупост… Ајде бре… Глупи сте колико сте тешки – орила се сала у којој се оџавају седнице СБ УН од Дачићевих речи.

Све ово снимао је шеф дипломатије тзв Косова Беџет Пацоли, који је снимак поставио на свој Твитер, а колико је био бесан због лекције коју је Дачић очитао Читаку најбоље говоре његове увреде на рачун Ивице Дачића.

“Какав идиот”, понављао је Пацоли.

Дачић је о деколонизацији коју је помињала Читаку говорио и за РТС.

– Колико неко треба да нема стида да у СБ пред великим колонијалним силама које су имале своје колоније широм света, и пред афричким, јужноамеричким и азијским земљама које су се ослобађале од колонијализма користите један такав израз, а да Вас није срамота, то је чист безобразлук – рекао је Дачић.

Извор: Ало

Loading...
loading...
loading...