Издвајамо Србија

ХАРАДИНАЈ ПРЕТИО ДАЧИЋУ, ПА ДОБИО БРУТАЛАН ОДГОВОР: Надам се да ћеш добити ОВУ НОВЧАНИЦУ, кад ти стигне плата са Запада (ФОТО)

Први потпредседник Владе Србије и шеф српске дипломатије Ивица Дачић одговорио је на нападе Даута Харадинаја, брата самозваног премијера тзв. Косова Рамуша Харадинаја.

Шеф српске дипломатије Ивица Дачић учествовао је у акцији која је покренута на друштвеној мрежи Инстаграм са циљем да српски политичари на новчаници напишу Косово је Србија.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дачић је тада на новчаници од 100 америчких долара написао „Косово је Србија“ и потписао се.

Ове фотографије постале су планетарни хит, а највише је засметало брату Рамуша Харадинаја Дауту, који је за Косова Инфо, рекао да је то „срамна акција“.

Даут је рекао да Дачић „понижава амерички долар“ и упозорио нашег шефа дипломатије да „добро чува оно што има“.

На ове речи реаговао је Ивица Дачић који за наш портал одговара брату Рамуша Харадинаја.

– Није ми чудно када се Даут Харадинај, Рамуш и остали јаве као адвокати Америке, навикао сам на то. Они морају да се доказују својим шефовима, то је нормално – каже нам Дачић и наставља:

– Волео бих да та новчаница дође у руке Харадинаја или Даута кад им стигне плата са Запада и да схвате да је Косово Србија.

Када је реч о претњама Дачићу које је изрекао Харадинај и поручио му да „добро чува оно што има“, шеф српске дипломатије каже:

– Што се претњи тиче, на њих сам такође навикао и могу само да кажем: „Пси лају, ветар носи“. Шта друго очекивати од њих, Харадинаја, Тачија… Нервозни су много, не иде им како су замислили.

 

Извор: Srbijadanas.com/Еспресо