Издвајамо Свет

ИВИЦА „НОКАУТИРАО“ ВЉОРУ И У ДРУГОЈ РУНДИ! ОВО ЈЕ ТРЕНУТАК КАД ЈЕ ДАЧИЋ ПЛАНУО ПРЕД ЦЕЛИМ СВЕТОМ: Јел се ви то мени смејете? (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

– Може да ми замера ко год хоће, толики безобразлук и безочне лажи никада нећу да отћутим, па макар ме и сменили – наводи Дачић.

Читаку је, иначе, јуче рекла да је по завршетку седнице СБ УН српски министар спољних послова Ивица Дачић викао на њу и на приштинску делегацију и вређао их.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– После данашњег заседања СБ УН, док сам разговарала са делегацијама САД и Велике Британије, српски министар спољних послова је дошао до мене вичући и вређајући мене и косовску делегацију – објавила је синоћ Читаку на свом Твитер налогу.

– Ти са којима седиш су ваши колонизатори – цитирала Читаку Ивицу Дачића.

На снимку који је објавила, види се да јој министар Дачић са неколико метара удаљености каже: „ти, што седиш с њима су твоји колонизатори“.

На Твитеру је објављен и други снимак, на коме Дачић током седнице објашњава да Срби нису никакви „колонизатори“ на Косову, већ су одатле протерани.

– На Косово се вратило 1,9 одсто протераних Срба. Шта то значи? Па нису они тамо били колонијална сила. Они су тамо живели вековима. На Косову је био први српски град, Призрен, сви наши споменици су тамо. Госпођо Читаку, није у реду да се смејете, нађите ми један ваш споменик – рекао је Дачић.

Тај део говора погледајте у следећем снимку:

Дачић је после седнице СБ УН да га је фрапирала та лаж Читаку.

– Колико неко треба да нема стида да у СБ пред великим колонијалним силама које су имале своје колоније широм света, и пред афричким, јужноамеричким и азијским земљама које су се ослобађале од колонијализма користите један такав израз, а да вас није срамота, то је чист безобразлук – рекао је Дачић за РТС.

 

Извор: Блиц