Издвајамо Регион

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ: Камион покосио путнике, ДВОЈЕ ДЕЦЕ погинуло, ДЕВОЈКА у критичном стању (ВИДЕО)

На одмаралишту аутопута А3 код Новске камион је налетео на групу људи. Погинуло је двоје деце, а повређене су превезли у новоградишку болницу. Возач камиона тврди како су му отказале кочнице…

На одморишту Сјевер на аутоцести А3 између Новске и Окучана камион је налетио на групу људи. Двоје људи је преминуло, а најмање двоје је озлијеђено. Како неслужбено дознајемо, ради се о ученицима 7. и 8. разреда основне школе у Даљу који су путовали на море у Задар аутобусом те су стали на одморишту.

Loading...

Stravični prizor na odmorištu kraj Novske: Stradali učenici su putovali na more

Stravični prizor na odmorištu kraj Novske: Stradali učenici su putovali na moreViše na http://bit.ly/2XCHuAAReporter: Franjo Lepan

Posted by 24sata on Friday, June 7, 2019

– Примили смо две млађе женске особе с тешким телесним повредама, с тиме да је једна животно угрожена – рекао је хирург др. Ведран Гајски из новоградишке болнице.

Доктор из новоградишке болнице Јосип Колодзиеј потврдио је да је једна девојка животно угрожена и да се налази на интензивној нези.

Не зна се још узрок несреће, а возач камиона је наводно рекао ватрогасцима на месту несреће да су му отказале кочнице.

Полиција је потврдила да је до несреће дошло у 9.40 сати, да је погинуло двоје људе, а да је двоје повређених превезено у Нову Градишку у болницу. Уз полицију на терену су и новоградишки ватрогасци те хитне службе које пружају помоћ страдалима.

– Како није могао успорити улетео је на одмориште на којем су стајали људи који су изашли из више аутобуса како би се одморили прије наставка пута. Било је страшно – кажу сведоци.

О саобраћајној несрећи обавестио је и Хрватски аутоклуб. Наводе како се због тешке саобраћајне несреће на аутопуту А3 Липовац-Брегана у смеру Словеније, која се догодила на паркиралишту код одморишта Новска, промет на тој деоници одвија успорено. Возачи се упозоравају на појачан опрез у саобраћају.

 

Извор: srbijadanas.com/24сата.хр

Loading...
loading...
loading...