Србија

ЈУРИЛИ ЈЕ ПРЕСРЕТАЧИМА! Ухапшена наша позната певачица! Имала ОКРШАЈ са полицијом, па је ОДВЕЛИ У СТАНИЦУ!

Звезда „Гранда“ Александра Младеновић приведена је, након што ју је полиција зауставила због тога што је возила ауто недозвољеном брзином, пише „Свет“.

Полиција је установила и то да певачица вози ауто после поноћи са пробном дозволом, што је такође кршење прописа, али све би се можда добро завршило да певачица није кренула да се расправља са полицијом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Припадници МУП-а су је потом привели!

– Александру су пресретачи ухватили око један сат после поноћи. Њена је срећа што није имала алкохол у крви, иначе би јој следила полицијска станица и трежњење до јутра. Али пошто је била бахата, ипак су је привели. Она је мислила да ће се извући на лепе очи и на то што је позната, али није јој упалило, па је добила два казнена бода, плус месец дана забране управљања моторним возилом и новчану казну од 15.000 динара – каже извор „Света“.

Ову скандалозну причу потврдила је актерка Александра Младеновић.

– Све је тачно и признајем да је то све било мојом кривицом и да сам покушала да се извучем. Враћала сам се са рођендана и возила мало брже, нисам ни приметила да ме јури пресретач. Када су ме зауставили, покушала сам да им објасним, али нису хтели да ме пусте, па смо се ту расправљали и зато су ме привели. Провела сам неколико сати у станици и онда су ме пустили. Сада поштујем прописе и не планирам да возим после 23 сата, док ми не истекне пробна дозвола – рекла је Младеновићева.

 

Извор: Свет