Србија

„КАРЛЕУША ЈЕ ПУКЛА, ЧИМ ПСУЈЕ МРТВЕ МАЈКЕ НА ГРОБЉУ“ Цела естрада згрожена због Јелениног напада на фоторепортера!

Певачица Јелена Карлеуша напала је вербално и физички фоторепортера док је обављао свој посао и фотографисао је на Бежанијском гробљу.

Брутални напад праћен језивим псовкама, увредама, насртајем и дављењем фоторепортера осудила је јавност, али и Удружење новинара, док су колеге „мале од скандала“ остале готово неме!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако наше јавне личности најгласније подржавају све јавне кампање против насиља, чини се да су на овом испиту пале.

Тако смо покушали да ступимо у контакт са Карлеушеним колегама из „Звезда Гранда“, али су на све начине покушали да нас избегну.

Тако нам је Вики Миљковић рекла да је у гужви, па нас је упутила на свој ПР тим, одбијајући да нам да коментар.

Ана Бекута нас је замолила да је о томе ништа не питамо, а директор „Гранда“ Саша Поповић остао је недоступан за коментар, будући да се, како су нам објаснили, тренутно налази у Опатији, а тамо ваљда нема домета! Једино је Ђорђе Давид имао коментар, и то такав да је боље да га није имао. Не само да је стао на Јеленину страну већ је истакао да би био неколико пута гори од ње.

– Је*ао бих мајку сваком ко би ме на гробљу сликао и снимао. Милион пута бих био гори од ње. Или би он погинуо, или бих ја погинуо.

Ма око бих извадио оном ко би ми копао по тој болној рани и ко би ми дирао породицу. Не само да бих напао тог фотографа већ бих му и по аутомобилу скакао – запенио је Ђорђе Давид.

Иако је фоторепортер само радио свој посао на јавној површини фотографишући јавну личност, а тај задатак је добио од свог надређеног, Ђорђе није имао милости.

– Могао је и да одбије тај задатак, по цену отказа. Понављам, гробље и црква су света места. Ја немам мајку, сестру сам сахранио у фебруару… Када би мене неко у том болу и на том месту сликао, прошао би 100 пута горе. Карма је курва, увек се све врати, запамтите! – рекао нам је претећим тоном бивши рокер, а тренутни члан жирија у „Звездама Гранда“.

Таман кад смо помислили да се нико од Карлеушиних колега неће усудити да осуди њен поступак, Шако Полумента и Халид Муслимовић су нам доказали да постоје и они који имају храбрости да осуде тај стравични напад.

– Не могу да верујем да особа у зрелим годинама некоме псује мртву маму! Ту нема праштања! Сачувај боже! Толико сам се изнервирао, да не могу ни да коментаришем! Језиво је, бљак, стравично! Не могу да схватим особе које у псовкама користе реч „мртва“, поготово ако уз њу иде мајка или породица! Шокиран сам! – рекао је Полумента за „Ало!“.

Његов колега Халид Муслимовић је имао сличан став, али је бираним речима осудио напад на фоторепортера.

– Иако има проблеме са новинарима, није смела физички да насрне на лице које ради свој посао. Надам се да се покајала због тог поступка, али је свакако тешко улазити у нечију нарав и психу. Пукла је, понављам, вероватно јер пролази болне тренутке, али то да некоме псује мртву мајку никако није начин и речник достојан њене славе – каже Халид Муслимовић за „Ало!“.

Подсећања ради, Карлеуша је пре два дана на Бежанијском гробљу физички напала фоторепортера, а тада га је давила, пљувала и псовала.

– Је*ем ли ти мртву маму у пи*ку! Пи*ко једна, пи*ко! То ти је посао?! Лешинари! Ма мамицу ти… М’рш! Ај’ напоље! Ај’ да те пребијем као пи*ку! Ајде, бре, изађи! – викала је Карлеуша на фотографа који је седео у аутомобилу, а након што је изашао, ухватила га је за врат и почела да га дави и пљује. Покушали смо да добијемо коментар и од Јелене Карлеуше, али нам ни она ни њен ПР тим нису одговорили на позиве и поруке.

Извор: Ало.рс/В.Ђ.,О.К.