Издвајамо Србија

КОГА ТИ ПРЕДСТАВЉАШ?! Брука и срамота на избору за Мис на Косову, СРПСКА мисица показала ДВОГЛАВОГ ОРЛА! (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Ирина Јованка која се представља као Мисс Србије показала је рукама симбол велике Албаније усред једног такмичења лепоте које је одржано на Косову и Метохији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њен поступак је изазвао бројне полемике и скандал великих размера, а по писању медија наишао је и на изненађење самих организатора који то нису очекивали.

Мисица је у неколико наврата рукама показала двоглавог орла, симбол велике Албаније, рекавши да је то „облик поштовања“ и да је „нормално да то уради“, па се тим речима обратила и пратиоцима на Инстаграму.

Јавност бруји о свему што се десило, док још увек није познато када и ко је Ирини дао ленту Мисс Србије. Њу то очигледно није омело да позира са две девојке које су на овом непознатом такмичењу представљале Албанију и Косово и да заједно са њима, још једном пред камерама и фоторепортерима, рукама покаже симбол велике Албаније.

Ступили смо у контакт са Весном де Винчом, власницом модне агенције „Мисс Yу“ која је истакла да њена компанија нема никакве везе са Ирином.

– Моја компанија је увек размшљала о интересу наше државе и народа. Наравно да ми никакве везе немамо са избором те девојке нити са тим ко је њу послао. Она сигурно није победила у неком официјалном такмичењу, то је неки лажни избор. Нисам сигурна да она зна шта ради, али сам сигурна да добро знају они који су је послали и који су организовали овај избор – рекла је Весна де Винча.

Извор: Блиц