Издвајамо Србија

КСЕНИЈА ВУЧИЋ ВИШЕ НЕ МОЖЕ ДА ЋУТИ! Храбро стала пред камере и отворила душу о својој ДЕЦИ и МУКАМА кроз које је годинама пролазила!

Фото: Јутјуб

Ксенија је поручила да ће као новинар наставити да говори истину и да је нису уплашили!

Новинарка Ксенија Вучић каже да је нису уплашили ни „тајкун Ђилас ни тајкун Ђорђевић“, те да ће наставити да говори истину.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је реагујући на тужбу коју су против ње најавили родитељи матуранта за којег је у емисији ТВ Пинк рекла да је палио фотографију министра Младена Шарчевића, казала да ту није реч о деци него о онима који су их подстакли да тако нешто ураде, а то су, како је навела, „тајкун Ђилас и тајкун Ђорђевић“.

ТВ Пинк је, наиме, објавио да је отац дечака Млађан Ђорђевић, Ђиласов кум.

Ксенија Вучић је у својој емисији на ТВ Пинку рекла да је, након што је десет година свашта слушала и читала о својој тада малолетној деци мислила како закон који би малолетнике заштитио не постоји или је бар суспендован, али да је схватила да је он био ван снаге само кад су у питању њена деца.

Поручила је да ће као новинар наставити да говори истину и да је нису уплашили „ни тајкун Ђилас, ни тајкун Ђорђевић, ни сва логистика њихових медијских помагача“, док најављену тужбу види као поновну хајку на жену, пошто, како каже, за друго нити су способни, „нити то смеју, нити умеју“.

Родитељи матуранта који је учествовао у протестима испред Министарства просвете поднели су тужбу у његово име против Ксеније Вучић и ТВ Пинк за накнаду нематеријалне штете од милион динара због тога што су „неистинито информисали јавности да је њихов син палио фотографију министра Младена Шарчевића“.

Извор: Ало