Србија

ЛЕКАРИ САОПШТИЛИ ТУЖНЕ ВЕСТИ: Драгослав упуцао жену пред бебом – Из Ургентног центра стигле УЗНЕМИРУЈУЋЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Обоје су на јединици интензивне неге, где се лекари боре за њихове животе

Драгослав Јовановић, који је синоћ покушао да се убије на Новом Београду, пошто је пред бебом пуцао у супругу Теодору Јовановић, на Одељењу је интензивне неге Ургентног центра и у тешком је стању, баш као и његова супруга, потврђено је из Ургентног центра. Лекари се тренутно боре да им спасу животе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како медији пишу, брачни пар је био пред разводом, али не само то, Драгослав Јовановић је имао и забрану приласка супрузи.

Међутим, та забрана је истекла још крајем априла.

Брачни пар се иначе спорио око виђања детета пошто се Теодора из Сурчина, где су живели, одселила код родитеља. И наводно је желела да му забрани да виђа дете.

Јовановић иначе потиче из породице којој криминал није стран. Његов отац, Љубомир Јовановић звани Стаклени, одраније је познат полицији. Драгослав је са својим рођеним братом Гвозденом држао кафић у Сурчину, али и породично су поседовали неколико локала у истом месту. Он је још у тинејџерским данима важио за проблематичног момка. За његово име се често везивао криминални миље сурчинског клана и живот „опасног момка“.

Љубомир Јовановић је иначе био и сведок покушаја убиства Љубише Бухе Чумета у Сурчину 3. августа 2002, кад је убијен Ивица Николић. Њему се раније, заједно са Новаком, старијим братом Љубише Бухе Чумета, судило због сумње да су од лета 1998. до краја 2002. изнуђивали новац једном сурчинском бизнисмену. Они су били ослобођени оптужби, али је Апелациони суд ту пресуду укинуо и наложио ново суђење.

Осим тога, отац младића који је јуче пуцао, Љубомир Јовановић, хапшен је због трговине украденим аутомобилима, као и недозвољеног ношења оружја. Приликом једног претреса 1998. код њега је наводно пронађена полицијска радио-станица.

Подсетимо, синоћња трагедија догодила се око 20.20 часова, када је Јовановић прво са три метка упуцао супругу, а нешто касније и себе. Поред мајке, је у тренутку напада, била и беба у колицима, али она није повређена.

Убрзо су на лице места, осим Хитне помоћи и полиције, дошли и отац и сестра повређене жене. Беба је са тетком, једно време, провела у возилу Хитне помоћи.

Извор: Телеграф/Ало.рс/Д.Н.