Издвајамо Србија

МАЈКА ОБЈАВИЛА ЈЕЗИВО УПОЗОРЕЊЕ! Цео Нови Сад на ногама! Корисници интернета бесни: „Ако се још неком деси, сведочићу!“

Била је са синовима од четири и непуне три године у паркићу када се десио инцидент

У Фејсбук групи Новосађанке, у којој даме размењују информације о дешавањима на локалу, појавила се објава која је алармирала и збунила кориснике те друштвене мреже.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, једна мајка је сугерисала својим суграђанкама да је запазила човека за кога сумња да има сексуалне склоности ка деци. Она је у тој групи написала да је видела старијег ситног мушкарца на делу.

Уколико смо добро разумели, он је покушао да додирује њене синове од четири године и две године и осам месеци по гениталијама. Није објавила и то да ли је предузела нешто тим поводом, али је истакла да би сведочила у случају да се то понови неком другом.

Забуну је унело и то што је објаву означила са „осећа се шашаво“, због чега су бројни коментари и на рачун њеног, некима се чини, недовољно озбиљног приступа проблему.

Ипак, оно што је дефинитивно највећи проблем јесте што су деца изложена таквом ризику да их усред игре неко сексуално злоставља. Не само да је страшно то што је реч о деци која нису спознала ни основне људске потребе, а камоли нагонске, већ је страшно то што неко непознат и вишеструко старији не преза од тога да их додирује по интимним деловима тела у присуству родитеља, јер како би иначе запазили докле је то отишло и упозорили друге.

Новосађани, мотрите будно на своју децу!

 

Извор: Ало