Издвајамо Свет

НУКЛЕАРНИ НАПАД? Трамп прети Ирану ТОТАЛНИМ УНИШТЕЊЕМ!

Америка губи стрпљење!

Амерички председник Доналд Трамп често обавештава јавност порукама на твитеру о својим намерама и акцијама, а све већи број “твитова” посвећује Ирану.

Loading...

– Иранско руководство не разуме речи “лепо” и “саосећање”, јер га никада нису имали. На жалост, оно што они разумеју су снага и моћ, а Америка је далеко најмоћнија сила на свету са 1.5 милијарди долара уложених у војску у само последње две године – написао је Трамп.

Трамп редовно користи прилику и да се обрати Иранском народу, називајући их “дивним” људима који пате под тиранијом њихове владе.

– Иранске арогантне и увредљиве изјаве, које су објавили данас, показују да они не разумеју стварност. На било какав напад Ирана на било шта што је америчко одговорићемо великом силом. У појединим местима, то би могло да значи и потпуно уништење. Нема више Џона Керија и Обаме! – написао је Доналд Трамп.

Да ли је овом поруком Трамп мислио на могућност да изведу такозване тактичке “нуклеарне нападе” чији опсег уништења може веома прецизно да буде израчунат и “контролисан”, остаје да видимо.

Извор: srbijadanas.com

Loading...
loading...
loading...