Издвајамо Србија

ОДЛУЧЕНО ЈЕ! Јована и Срђан ОДЛАЗЕ! Она је нова водитељка јутарњег програма на Првој телевизији!

Прва телевизија од јула има појачање, нову водитељку „Јутарњег програма“.

Прва телевизија забележила је изванредан успех у свим програмским сегментима ове пролећне сезоне.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је лето време када бројни живи програми престају са емитовањем и када се врше интензивне припреме за јесењу сезону, Прва је решила да своје гледаоце стави на прво место и зато ће током летње шеме емитовати редовно јутарњи програм радним данима, као и емисију “150 минута”, која ће уживо пратити дешавања широм Србије и региона.

Популарни водитељски пар јутарњег програма Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић као и њихова колегиница Наташа Миљковић одлазе на заслужени одмор, а “Јутро” на Првој телевизији током јула ће водити Невена Маџаревић. Она ће се од септембра и формално прикључити водитељско-уредничком тиму веома утицајног и гледаног јутарњег програма Прве телевизије.

Публика ће се током јула у добро познатом термину од 6.55х сваког радног дана будити уз Невену која ће их са већ уиграним тимом информисати о најважнијим догађајима у земљи и свету. Осим сервнисних информација, ту су и све актуелне вести, новости из друштвено-политичког и културног живота, разноврсне животне теме, разговори са гостима, временска прогноза и дневне препоруке где и како проводити вреле летње дане.

Невена је једна од омиљених водитељки коју смо видели у различитим форматима, али први пут у јутарњем сегменту:

“Радујем се новом пословном изазову и чињеници да ћу бити део искусног и професионалног тима. Јутарњи програм је комбинација свих досадашњих формата које сам радила и као такав је најзахтевнији те сам свесна да је предамном доста рада, али надам се и добрих резултата. Јутарњи програм наставља да буде актуелан и да се бави свим важним темама у земљи”, каже Маџаревићева.

Током лета гледаоце Прве телевизије очекује и најбољи филмски и серијски програм, а занимљив и изнад свега квалитетан програмски садржај који ће водити највећа водитељска имена.

Извор: Блиц