Издвајамо Србија

Откривамо разрађену стратегију Енглеза који подучава клијенте у Београду како да ОДВЕДУ СРПКИЊЕ У КРЕВЕТ!

Фото: Твитер принтскрин

Џејмс Таск, држављанин Енглеске, до детаља је разрадио стратегију како да експресно одведе девојке из Београда у кревет, или да исте намести својим клијентима!

Таск, који се представља на интернету као стручњак за завођење, у Лондону је покренуо контроверзан бизнис. Наиме, мушкарцима широм света нуди обуку како да девојке одводе са улице у кревет, а током обуке их најчешће води у земље Источне Европе. Међу омиљеним дестинацијама, како каже, му је Београд и генерално Србија, због „великог броја лепих девојака на сваком кораку“.

Фото: Твитер принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај Енглез на свом Јутјуб каналу објавио је велики број снимака из целог света, сви су везани за завођење, а немали број потиче управо из наше престонице.

– Налазим се у Београду. Стојим на главној Улици кнез Михаиловој. Чекаћу да прође врућина и онда почети да прилазим девојкама. План је да узмем неке бројеве телефона сада, а онда док сам у Сарајеву на недељу дана, дописиваћу се са њима, навести их да инвестирају. Када се вратим надам се да ћу са неком од њих заказати састанак. Сада ћете да видите мене како јуришам улицом, одиграћу мало брзе дневне игре, видети шта ће проћи – прича Таск у једном од клипова снимљених у Београду прошле године, у кнез Михаиоловој улици.

Фото: Твитер принтскрин

– Хоћу прво да вам покажем мало околину. Са моје десне стране је кафић, моје омиљено место за довођење девојака током дана на главној улици. Овде су и најбољи ћевапи, по мени су бољи и од оних у Сарајеву. Али је савршено место за довођење девојака током дана, јер баш у главној улици, у хладу. Поред је улица са више кафића у коју ћемо се працити касније да упознамо неке девојке. То има смисла када је овако вруће. Не желите да будете превише на улици, јер је превише топло – прича Таск.

– Наш смешај је одмах прекопута. Намерно смо изнајмили смештај баш ту. Ако тражите Ер-би-ен-би у Београду потражите га баш овде на главној улици. То је то заиста, кључна логистика припремљена унапред. Ако долазите следеће године препоручујем да ускладите са филмским фестивалом у Сарајеву. Овде прво покупите бројеве и радите на њима док сте у Сарајеву, као што ћу и ја да радим. Онда се вратите и видите шта ће проћи.

Тако је енглески сексуални предатор објаснио план којим девојке у Београду води у кревет. На истом снимку затим је почео да прилази девојкама у центру Београда, кнез Михаиловој, Студентском тргу, Тргу републике…

На клиповима које је поставио на свом Јутјуб каналу исту стратегију показује и својим клијентима, којима дебело наплаћује услуге.

– Било је добро. Веруј ми, мој план је да данас овлажиш к*ту. Хоћу да одведеш неку у кревет – прича Таск једном од „клијената“.

У клипу под називом „Бриефлy ин Белграде…2“, Таск је објавио комплетну преписку са Београђанком коју је успео да одвуче у кревет. Док седи у кафићу у кнез Михаиловој пролази кроз све поруке које су разменили и објашњава своју стратегију.

– Овде видите да воли да дели коментаре, па сам то искористио у разговору. Видите да воли да се игра, тако да то ради. Мој план је да сада само наставим дописивање док сам у Сарајеву, а да онда почнем да радим на логистици када будем дан два пред повратак у Београд. Ништа битно овде, уобичајене поруке… помињемо Сарајево, ћевапе, само јој причам шта радим. Ово је добро, нисам јој одговорио на поруку, а наредног дана је прва послала поруку. То је увек добро. Овде ми је послала слику, што је добро, значи да инвестира… – прича.

Американац на обуци

Сличним методама подучио је и извесног Американца који је дошао на његову обуку у Београд, који није желео да открије свој идентитет, већ се представљао као „Господин М“ из Охаја.

У четирти видео клипа која су објављена види се „Господин М“ који прилази девојкама у Беогаду, да би на крају успео да са једном договори састанак у кафићу.

Таск је, како је објаснио, дошао раније у исти кафић и поставио камеру, а онда снимио цео сусрет. На крају су девојку, која није имала појма шта се заправо дешава већ је мислила да је на правом љубавном састанку, успели да одведу у стан у близини.

 

Извор: Д.К./Ало