Издвајамо Србија

ОТКРИВЕН ТАЈНИ РАЧУН: Шабан сакрио три милиона евра од Гоце и породице, испливале непознате чињенице!

Фото: Јутјуб

Медији већ недељама спекулишу о томе да ли је Шабан Шаулић иза себе оставио уштеђевину на тајним рачунима које је наводно поседовао, а нумеролог и визионар Владо Кечина за ВИП открива да је краљу народне музике било суђено да заради много новца који ће трошити други.

У разговору за ВИП, Кечина нам је открио да ће Шабанова породица ускоро добити готово три милиона евра које је певач успео да уштеди.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ускоро ће се појавити тајни рачун на којем је Шабан имао између 2,5 и три милиона евра, које је малтене сакрио од себе самог. Био је један од оних певача који су много радили и зарадили, а његова породица је углавном убирала плодове тог рада. Огроман новац је потрошен, али није Шабан био тај који га је трошио, нити је у томе уживао – каже Кечина и објашњава:

– Његов новац трошили су жена Гоца и други чланови породице, а не Шабан, јер њему материјалне ствари никада нису биле битне. Живео је скромно и њему би била довољна једна кућица на селу. По природи је био штедљив и није волео да расипа новац. Чак га је и нерадо позајмљивао другима – каже нумеролог и астролог.

Због свега тога, како каже Кечина, Шаулић је оставио велику уштеђевину, коју ће његова породица ускоро поделити.

– Реч је о новцу који се налази на Шабановом тајном рачуну, који ће у наредних шест месеци подићи његова супруга Гоца и поделити са својом децом – тврди нумеролог за ВИП.

Како нам је Кечина рекао, Шабан Шаулић почео је да штеди још у најранијој младости.

– Он је новац крио и од себе самог. У раној младости је почео да га склања на страну, а после 40. године живота успевао је да уштеди и веће суме. Нажалост, пет деценија је мукотрпно радио, доста зноја пролио, много и зарадио, а ништа од тога није потрошио. У његовом новцу уживали су и тек ће уживати други. Генерације његових потомака биће збринуте, чак ће и његови унуци уживати у дединим парама, али тужно је то што Шабан Шаулић није мало више уживао у плодовима свога рад – каже нумеролог и астролог Владо Кечина за ВИП.

 

Извор: Ало