Издвајамо Србија

ОВО ЈЕ МАНИЈАК КОЈИ ЈЕ НАПАО ДЕВОЈЧИЦУ (15) У ЧАЧКУ: Милан (28) је пратио, угурао у напуштено двориште и исцепао јој одећу! (ФОТО)

Pixabay.com

Милан Селимовић (28) из околине Ниша у центру града физички је насрнуо на петнаестогодишњу девојчицу А. Ј. Она је са лакшим телесним повредема пребачена у чачанску болницу, а њена мајка Катарина Ј. каже да ће модрице проћи, али трауме које је њена кћерка преживела – неће никада.

– Физички ми се дете опоравља, али она већ два дана само гледа у једну тачку и говори како више никад неће изаћи из куће. Она има само 15 година и вероватно овај страх никад неће моћи да превазиђе – кроз сузе прича Катарина.

Све се дешавало у ноћи између понедељака и уторка. Селимовић је прво био у једној од кладионица, где је како каже Катарина, насртао на радницу и кренуо и њу да прати.

– Кад је она видела да он не одустаје и да све време иде за њом, позвала је друга да је сачека јер није сама смела да се врати до куће. Стицајем околности она живи код нас као подстанар и све ми је то испричала. Кад је ушла била је сва преплашена – каже Катарина. Међутим, само пола сата касније Катаринина кћерка је полусвесна довезена кући.

– Моје дете се враћало из града. Међутим, видела је да неки младић иде иза ње. Убразала је корак, али и он је убрзао за њом – каже Катарина и додаје да од тад за њену кћерку настаје права драма.

– Брзо ју је стигао, пришао са леђа, ухватио за косу, почео да је дави, удара песницама и покушавао да је угура у неко напуштено двориште. Она је у једном тренутку успела да се извуче и потрчала ка некој кући вриштећи и дозивајући у помоћ, али он ју је стигао и бацио на ограду тог дворишта. У том тренутку Бог нас је погледао јер је наишао мој колега, таксиста и спасио ми дете. Не смем ни да замислим шта би се десило да се он није појавио – рекла је Катарина.

Иван Милинковић каже да је кренуо да паркира своје возило, јер је завршио са послом и у центру града затекао стравичан призор.

– Угледао сам човека како вуче девојку, бије, цепа одећу са ње. Када сам пришао на неких 20 метара видео сам да се она опире, хвата за ограду да се отима. Почео је да је вуче у неко напуштено двориште. Нагло сам укочио и кад су гуме зашкрипале он је њу пустио као да ништа није било окренуо се и отишао ка Медицини рада – изјавио је Иван.

Полусвесну девојчицу Милинковић је подигао са земље и унео у кола где је она потпуно изгубила свест.

– Кренуо сам на пумпу да узмем воду да је освестим. Она је после неколико минута дошла себи и рекла да њена мама вози код нас у удружењу. И тада сам је препознао, јер онако рашчупану нисам ни знао ко је. На путу до пумпе она је свог нападача видела из кола и поново почела да вришти. Довезао сам је до куће, где је она пала на праг и почела мајку да дозива у помоћ. Изашли су, поливали је водом и све то је трајало неких десет минута – рекао је Милинковић.

И док су Катарина и он размашљали да ли да зову Хитну помоћ и полицију, чули су још један врисак на Љубић кеју. Потрчали су ка месту одакле су се чули врисци и затекли жену у жбуњу која му се опире. Кад их је насилник угледао, побегао је ка брани.

Фото: Твитер принтскрин

– Напао је четрдесетпетогодишњу жену која се враћала из треће смене. Затекли смо је сву крваву и у подливима, променио јој је лични опис. После нам је рекла да ју је давио и ударао и да се спасила само зато што га је ударила у међуножје и тако је успела да се извуче – испричала је Катарина.

Милан Селимовић пре неколико дана пуштен је из затвора у Нишу, а у Чачак је дошао да обиђе мајку. Полиција га је ухапсила јуче ујутру и одређен му је притвор од 48 сати.

Извор: Курир/Блиц

loading...
Loading...