Издвајамо Србија

„ПАДА КИША, ПУТ ЈЕ КЛИЗАВ…“ Снежана је данас погинула у стравичној несрећи у Алексинцу, ово су биле њене ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ!

У стравичној саобраћајној несрећи која се данас поподне догодила код села Адровац погинула је васпитачица Снежана Милић (52), а повређено је двоје деце из Основне школе за образовање деце са сметњама у развоју „Христина Маркишић“ у Алексинцу.

Како нам је рекла директорка школе Јасна Николић, један дечак је отпуштен из алексиначке болнице док је повређена девојчица одвезена у Ниш јер је повредила кук и руку. Возач у овој образовној установи превезен на Неурохирургију Клиничког центра у Нишу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У овој саобраћајној несрећи, двоје деце, возач и преминула Снежана Милић били су у комбију који је враћао децу из школе кући. Падала је киша, пут је био клизав и одједном је њихов комби налетео на камион чији је возач остао неповређен.
Снежана је мајка две ћерке, а од једне има унуке које је како сазнајемо у Алексинцу обожавала.

Последње речи је казала свом супругу јер је у тренутку удеса разговарала телефоном с њим и рекла му је да пада киша и да је пут клизав.

– Снежана је била дивна и једна од најомиљенијих неговатељица. наша школа функционише тако што децу из града доводе родитељи, а Снежана је била задужена да узима и враћа дечицу која су из руралних подручја Алексинца. Она је враћала децу која су била у боравку. Страшно је што се догодила ова трагедија за све
нас, и за колектив и за породицу. Зао час се догоди кад се човек најмање очекује. Наш возач је пре извесног времена возио за Грчку, искусан је у професији, али несрећа не бира – прича Николићева

Снежанине комшије из зграде кажу да је Снежанина дивна и радна породица. Они кажу да су она и супруг много тога превалили преко главе да би децу извели на пут што су и успели. У полицији је речено да се узрок ове трагедије испитује.

Извор: Курир.рс/М.С.