Издвајамо Србија

ПАДА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА?! Откривено зашто је Јелена звала мужа „Златан Мекин“!

Фото: Јутјуб

Извор близак овој породици разјаснио је шта значи надимак којим је Јелена ословљавала Зорана.

Певачица Јелена Марјановић звала је свог супруга Зорана – Мој Златни и Златане Мој… Он је њу ословљавао са Медо и Медо Меки… Тако је Јелена направила кованицу и свог мужа меморисала у свом телефону као Златан Мекин!

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Извор близак овој породици разјаснио је шта значи надимак којим је Јелена ословљавала Зорана, а који се помиње и у најновијој, трећој оптужници против Зорана Марјановића, оптуженог за брутално убиство супруге 2. априла 2016. на насипу у Борчи.

– Скоро никад се Јелена и Зоран међусобно нису ословљавали именима већ су тепали један другом. Зато ће се тешко и доказати мотив злочина. Кад хоћете од неког да одете, како инсинуира тужилац, не меморишете га под надимком којим му тепате – објашњава саговорник.

Слично размишљају и адвокати Зорана Марјановића. Ипак, према речима његовог браниоца Стефана Јокића, то је само једна ситница у мору много већих и јачих доказа да његов клијент није починио злочин.

– Чекамо одговор на жалбе. Све тврдње тужилаштва смо аргументовано и са доказима побили. Верујемо да ће то Апелациони суд узети у обзир приликом доношења одлуке. Нема доказа да је Зоран убио Јелену, то децидно тврдимо. Нема доказа, јер он то и није урадио – наводи Јокић.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Новости.рс