Издвајамо Србија

ПЛАНИРАЈУ СВАДБУ, А КРИЈУ СЕ У БЕОГРАДУ?! Марија (14) истрчала из куће, ушла у такси и провела ноћ са старијим братом Дарком?!

Бака пријавила отмицу унуке

Марија П. (14) из села Велико Лаоле код Петровца на Млави није отета већ је побегла са шест година старијим братом од стрица Дарком Н. (20), са којим је у љубавној вези! Иако се прво причало да је девојчицу у суботу увече отео старији мушкарац, испоставило се да је Марија упркос противљењу и забрани родитеља била у инцестној вези са братом!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Марија није отета. Сама је отишла са братом од стрица. Полиција још не зна где је, али ми сумњамо да се крију код ујака у Београду – рекао је њен отац Радиша.

Светлана П. је пријавила отмицу своје унуке Марије и изнела је сумње да је отета. Девојка је из куће истрчала и села у такси у којем је био њен дечко. Одвезли су се код његових рођака, где су провели ноћ.

– Решили су да се венчају и све су смислили. Марија је чак обавестила другарице о својој намери. Полицајци су дошли до рођака младића и били су шокирани када су сазнали да је пријављен за отмицу – каже наш саговорник близак истрази.

 

Извор: Е.Х./Ало