Издвајамо Србија

„ПОНОВО СЕ ОБРУШАВА?“ Најновија фотографија са ауто-пута кроз Грделицу узнемирила возаче, ево шта о томе кажу у Коридорима (ФОТО)

Најновија фотографија из Грделичке клисуре на којој се види део Косине 2, поново је покренула полемику и забринутост на друштвеним мрежама. Према коментарима код многих постоји бојазан да је могуће Ново обрушавања дела земље и то изнад једног од тунела у овој клисури.

Иако се са фотографије не може са сигурношћу рећи шта се тачно збива у Грделици, велики број људи позива надлежне да реагују.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

И аутор фотографије која се великом брзином шири на друштвеним мрежама наглашава како би надлежни требало да провере ситуацију на терену и реагују јер је „стање прилично опасно“.

Након објаве ове најновије фотграфије са Коридора 10, многи су тврдили да је киша која је током претходних дана често падала узела свој данак и довела до тога да стање буде критично и да се земља на косини 2 полако обрушава.

Коридори Србије: Без разлога шире панику

Међутим, иако су многи забринути због стања на Коридору 10, из предузећа „Коридори Србије“ тврде да нема никаквих проблема на овој новој деоници.

Како у „Коридорима Србије“ истичу за „Блиц“ око ауто-пута кроз Грделичку клисуру ништа се није променило од отварања ове саобраћајнице и разлога за панику нема.

– Од како смо отворили ауто-пут није дошло ни до каквих промена. Дакле, није било ни одрона ни урушавања земљишта. Слика која се појавила на друштвеним мрежама не показује никакву промену од отварања. Фотографију су објавили нестручни људи који и не знају шта виде на слици и само без разлога шире панику. Да је стварно дошло до проблема на ауто-путу и око њега ми бисмо први реаговали. Поручујемо свим возачима да немају разлога за бригу – тврде у „Коридорима Србије“.

 

Извор: М. Ташковић/А.Милутиновић/Блиц