Издвајамо Регион

ПОСВАЂАЛА СЕ ДВА НАЈВЕЋА СРБОМРСЦА НА БАЛКАНУ Емир: Томпсон би Србе на врбе! Да је Исус жив забранио би га! А ОНДА ЈЕ ДОБИО ОДГОВОР…

И то је могуће!

Емир Хаџихафизбеговић, који користи сваку прилику да пљује Србе, и усташки певач Томпсон, који отворено велича НДХ, Анте Павелића и нацисте, па су његови концерти забрањени широм Европе, осим наравно у Хрватској, опасно су се посвађали.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, два највећа мрзитеља Срба на Балкану су ушла у клинч након што је глумац из Сарајева гостујући на једној телевизији рекао „да би Исус Христ, да је жив, забранио Томпсона“.

Наравно, убрзо је стигао и одговор и од Томпсоновог менаџмента, из кога се може закључити да усташки певач „нема ништа против Срба, него пропагира мир и љубав, док би Емир поново ратовао“.

„У досадашњој Томпсоновој каријери од његових мрзитеља појављивало се безброј одвратних лажи и измишљотина… Титулу рекордера изговорених гнусних лажи и глупости ипак додељујемо Емиру Хаџихафизбеговићу.

Замислите, навео је како Томпсон има песму ’Србе на врбе’ и како би га Исус, да је жив, забранио, а њему поручујемо: Тврдити да Томпсон има такву песму може да измисли само неки болесни ум својом мржњом према другим народима, лажима и измишљотинама, подметањима и подваљивањем како би се људи мрзели само потпирује и загађује медијски простор. Томпсон није поменуо Србе као народ никада, нити у једној својој песми, чак ни у песми ’Бојна Чавоглаве’, у њој спомиње српске добровољце и четнике који су напали његову земљу“, наводи се у саопштењу и додаје:

„За разлику од Томпсона који пева о својој љубави према драгоме Богу, породици и својој домовини, Хаџихафизбеговић својим изјавама, лажима и углавном баљезгањем заговара ратовање, убијање и покушава поновно завадити народ на овим просторима“, наводи се између осталог у саопштењу.

Емир: Дрогирани четници

У последњем изливу мржње према Србији Емир је без проблема изјавио како „Србија није кренула у рат док није имала пет тона дроге, па хајде се ти бори против дрогираног четника“.

Фото: Јутјуб

Томпсон: За дом спремни

Певач Томпсон је практично „оживео“ усташки поздрав за дом спремни, па су тако његови концерти забрањени широм Европе због пропагирања нацистичке идеологије.

 

Извор: Е.А./Ало