loading...
Русија

ПУТИН ШОКИРАО ПЛАНЕТУ! ПОХВАЛИО ТРАМПА, НАПАО ГЕЈЕВЕ И МИГРАНТЕ: А тек његова порука АНГЕЛИ МЕРКЕЛ!

“Либерална идеја је постала апсурдна и дошла је у сукоб са већинским делом становништва планете Земље” , рекао је Владимир Путин

Председник Русије Владимир Путин је током свог јучерашњег интервјуа за Финанциал Тимес жестоко критиковао либерализам у Европи и Америци наводећи да је “његово време истекло.”

Наиме, Путин је изнео своје неслагање са правима ЛГБТ популације, миграната и мултикултурализма, наводећи да је борба за њихова права директан удар на традиционалне, породичне вредности.

Путин је такође додао да је либерализам кренуо у добром смеру, али да су људи ти који су му окренули леђа и изневерили његова начела, као и да је немачка канцеларка Ангела Меркел направила кобну грешку 2017. године када је дозволила милионима миграната да своје уточиште пронађу у Немачкој.

“Либерализам не може тек тако да диктира људима начин на који ће они да се понашају као што је покушавао да уради претходних деценија. Ова либерална идеја већ годинама поручује да нико не мора и не може ништа да уради” , рекао је Путин. “Мигранти могу да убијају, силују и краду без да плате било какву казну јер их штите њихова мигрантска права.”

“Либерална идеја је постала апсурдна и дошла је у сукоб са већинским делом становништва планете земље” , додаје он.

Путин је потом похвалио америчког председника Доналда Трампа додајући да је његово решење мигрантске кризе изузетно добро, као и да подржава његове даље намере у решавању овог проблема.

Он је у интервјуу поменуо и руско-енглеске односе додајући да је успео да успостави добар контакт са Терезом Меј на овонедељном самиту у Јапану.

“Мислим да су и Русија и Велика Британије спремне да у потпуности обнове наше некадашње добре односе” , навео је Путин.

 

Извор: Еспресо.рс/ dailymail.co.uk

 

 

loading...