Србија

САХРАЊЕНА ДАНИЈЕЛА И ЊЕНА ЋЕРКИЦА ТЕА (3) КОЈОЈ ЈЕ ПРЕРЕЗАЛА ВЕНЕ – Дејан пришао ковчегу и ЗАУВЕК се опростио од породице!

Фото: Фејсбук принтскрин

Туга на Бежанијском гробљу

Туга, сузе и вапаји! Данијела Радојичић (36), за коју се сумња да је исекла ћерки Теодори (3) вене на рукама и бацила је са четвртог спрата, а затим то исто учинила и себи, сахрањена је са ћеркицом на Бежанијском гробљу у Београду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Капела је била премала да прими све који су дошли да изјаве саучешће неутешном супругу и оцу Дејану, који је у једном дану остао без породице. Опело је одржано само за малену Теодору, чији је бели ковчег био прекривен белим ружама. Након опела, Дејан је са две руже у рукама немо корачао ка Данијелиној и Теодориној вечној кући.

Нико од окупљених није крио сузе. У неверици су одмахивали главом гласно питајући зашто се трагедија догодила.

– Не можемо да прихватимо да Данијеле и Теодоре више нема и нећемо, јер то није тачно. Тела умиру, а душе су бесконачне. Теа, први цвет, најлепши цвет који је икада изникао. Тек што је престао да буде пупољак, једном је развила своје латице – дрхтавим гласом читао је говор пријатељ.

– Данијелу смо сви волели до понедељка, а од тада је час волимо, час осуђујемо. Тих петнаест минута не може да поништи да је Данијела преосталих 36 година била добра супруга, пријатељ, колега. Не може да поништи да је до тог тренутка била добра мајка. Због тога се опет враћамо на почетак: Зашто?

Када су сандуци спуштени у раку, Дејан је немо пришао и спустио црвену ружу на Данијелин ковчег, а белу на Теодорин.

Подсетимо, беживотна тела Данијеле и Теодоре пронађена су у понедељак 17. јуна у 8.20 сати испред зграде у Улици Исмета Мујазиновића у Београду. С обзиром на то да је у стану буктао пожар, веровало се да су мајка и ћерка скочиле у понор да би се спасле. Међутим, убрзо је откривена сурова истина – Данијела је прво исекла вене ћеркици и бацила је с четвртог спрата, а потом је запалила намештај, пресекла себи вене и бацила се са прозора. Комшије су затекле њихова крвава тела код самог улаза у зграду.

Иначе, Данијела је радила као фармацеутски техничар на ВМА, а њен супруг Дејан није био код куће у време трагедије. Како смо сазнали, он се враћао из треће смене када је испред зграде затекао полицију и ватрогасце. Када је чуо шта се догодило, само се срушио, те је одмах пребачен у земунску болницу.

Мотиви ове незапамћене трагедије која је потресла Србију и даље нису познати.

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Ало.рс/ Н. Г.