Издвајамо Србија

СКАНДАЛ У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ! Срђан у неверици! О ОВОМ потезу КОМУНАЛНОГ ПОЛИЦАЈЦА бруји цела Србија! (ВИДЕО)

loading...

Бахатом паркирању и вожњи кроз Топчидерски парк под хитно треба стати у крај, изричити су градски челници, а да је то неопходно потврђује и ситуација од јуче у овом заштићеном природном добру.

Да би избегли гужве у саобраћају, поједини возачи не само што возе оближњим трамвајским шинама, него и пешачким стазама и зеленим површинама у Топчидерском парку.

Комунална полиција јуче је ту дежурала, али се испоставило да имају овлашћења да пишу казне само уколико возило стоји. Владимир Ђорђевић из Комуналне полиције рекао је у укључењу уживо на ТВ “Прва” да је ова служба надлежна када возила стоје, а оног момента када се крећу, прелазе у надлежност Саобраћајне полиције. Међутим, ако се возило креће зеленом површином, онда може да га заустави и комунални полицајац и, према прописима који су ступили на снагу пре седам дана, да напише казну од 25.000 динара.

Током укључења уживо у јутарњи програм ТВ Прва, једна суграђанка стала је аутомобилом у Топчидерском парку и комунални полицајац јој је пришао. На његово питање зашто вози по стази у парку рекла је да жури, а на његове речи да јој због тога следује казна од 25.000 динара само је кратко рекла: “Немојте је писати, молим вас”.

– Овог пута је прошла са мером упозорења. Надам се да дотичну госпођицу нећемо више затећи у парку – рекао је комунални полицајац репортерима ТВ “Прва”.

Након хитног састанка заменика градоначелника Горана Весића јуче са надлежнима за решавање проблема са бахатим паркирањем и вожњом по Топчидерском парку издат је налог да се почне са постављањем стубића на пешачким стазама у зони парка, а да поред комуналне полиције у овом заштићеном добру патролира и саобраћајна полиција.

 

Извор: Ало.рс/М.Ч.

Loading...
loading...
loading...