СРБИЈА ЈАВЉА

ШОКАНТНО! Ана Брнабић признала у Лондону: Мигрантима нудимо држављанство Србије

Осим што је у Лондону изјавила како Србија и Русија ускоро више неће имати блиску сарадњу, већ само енергетску, премијерка Ана Брнабић је открила још једну забрињавајући чињеницу – одлуку за коју није добила овлашћење од народа.

Тако је Брнабићева у Лондону изјавила да је Србија нудила и да нуди држављанство мигрантима из Азије и Африке, иако то не раде ни најразвијеније земље ЕУ, док их државе попут Мађарске, Хрватске или Словеније држе искључиво у статусу избеглица и настоје да их врате у земљу порекла.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Веома смо поносни како смо се поставили у мигрантској кризи. За разлику од других, ми нисмо дизали ограде са бодљикавом жицом, нисмо имали полицијску тортуру, отворили смо школе које и данас похађају многи мигранти. Такође, понудили смо им и држављанство Србије, али већина њих не жели да живи у Србији већ у богатим државама Евопске уније – рекла је Ана Брнабић.

Поставља се питање ко је дао за право властима у Србији и по којем основу нуде држављанство мигрантима међу којима има и исламских терориста?

Шта је све Брнабићева изјавија на ову тему погледајте у видео објави.

Она је данас покушала да се оправда и негира изјаве о крају блиске сарадње између Србије и Русије. Правдала се да су јој изјаве извучене из контекста, али нема места за дилему о томе шта је заправо рекла, а то је најава да после потписивања споразума Београда и Приштине, блиска политичка сарадња Србије и Русије више неће бити потребна.

 

Извор: Србин.инфо