Издвајамо Србија

СРПСКИ ПРОФЕСОР ОТКРИВА СВЕ ТАЈНЕ КЛИМАТСКОГ РАТА: Све балканске државе су на удару ХААРП технологије, а ниједна није у стању да се брани!

Све видљивија промена климе у Европи која је довела до екстремних врућина, олуја и поплава учинила је вероватним тумачења која су се донедавно сматрала теоријама завере.

Све веће је неповерење у званичне медије и званичне верзије догађаја, а велике промене времена, које се крећу од ненормалних и дугих суша, преко „библијских“ киша, до временских непогода праћених олујним ветром, градом и потопом постају све чешће и у Србији, посебно када видимо шта нам се све дешавало последњих десетак година.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Данас већ 40 посто грађана Србије верује да Американци преко ХААРП технологије утичу на временске прилике у Србији, а особа која најбоље може да разјасни негативне последицама експеримената на временске прилике је професор др Велимир Абрамовић је више пута у медијима давао прецизна објашњења на који начин се утиче на климу.

Сведоци смо да се на Балкану дешавају прилично необичне временске непогоде. Да ли сматрате да су последица употребе ХААРП технологије?

Сва мерења мојих пријатеља, који прате ХААРП, бивших војних стручњака, као и инжењера Теслијанаца, који у викендицама имају приватне лабораторије и прилагођене мерне инструменте сопствене конструкције – показују да се на Балкану већ више пута вештачки утицало на Атмосферу, Јоносферу и уопште на геофизички систем изабраних локалитета на Балкану.

ХААРП – Хигх фреqуенцy Ацтиве Аурорал Ресеарцх Програм (Истраживачки Програм активирања Поларне Зоре високим фреквенцијама). Врло детаљни описи ХААРП технологије доступни су свима на Интернету. Све је почело 1899. у Колорадо Спрингсу у Теслиној лабораторији, када су Тесла и његов сарадник Цито, експериментишући са електромагнетским пољима разних особина (фреквенција, фаза, модулација амплитуде) случајно унутар лабораторије изазвали јаку кишу, па су услед влаге почела електрична пражњења међу трансформаторима и он и Цито су једва успели да неповређени истрче напоље. Тесла је одмах схватио да се на климу може утицати електромагнетски и о томе више пута писао 1900.г. Затим је био први који је испитивао особине Јоносфере, у јулу 1903. је ексцитирајући Јоносферу кулом Варденклиф “запалио небо” над океаном код Њујорка у дужини од 200 километара. Те технике су од онда веома усавршене.

Објасните нам професоре на који начин се тачно усмеравају циклони на тачно одређено подручје.

Сваки слој атмосфере (све до егзосфере) има посебну температуру, вјетрове, електростатичке и електромагнетске особине, које су подробно проучене. Директна производња Циклона над задатом територијом спада у најједноставније ХААРП операције. Прво се Јоносфера над одређеним подручјем загрева емитерима високих фреквенција тако да се разреди и образује калоту (полусферну област) ниског притиска која концентрише облаке и слободну влагу тропосфере над циљаним местом на висини од око 10 км. Наравно, лакше се постиже концентрација влаге уколико већ постоји природно циклонално поље.

Одавно се зна, да се са вишег јоносферског слоја (око 60 км висине), може контролисати електромагнетика тропосфере (почиње на око 10 км висине), односно проценат влаге, и уједно додатним емисијама високих фреквенција из антенских поља са земље везивати тропосферски азот и кисеоник, услед чега се енергија Јоносфере сабија до Тропосфере што омогућава манипулацију поларитетима јона, а што је веома важно за нагло изазивање великих водених падавина.

Има и других климатских експеримената који су овде недавно пробани, на пример град величине ораха који је пре неколико година из ведра неба погодио искључиво центар Београда и којем су претходиле тренутне аномалије у опсегу електромагнетских фрекевенција атмосфере.

Природни град настаје у облацима који се зову кумулонимбуси, који имају јаку узлазну струју. Дешава се да снажне ваздушне струје одвуку водене капи из облака у више слојеве где је температура нижа, али је он обично величине од 0,5 до 5 центиметара на предњем фронту олује. Ту улазне струје задржавају кишу спречавајући је да пада на земљу. Залеђене кишне капи осцилирају горе – доле и у пресеку градног леда, могу се виђети слојеви који одређују колико је пута тај процес поновио.

Наравнио ако се импулсним ласерима греје ваздух испод кумулонимбуса, онда се запремина градног леда може страховито повећати.Највећи вештачки град је падао у Бангладешу 1986. године; тежина појединих ледених кугли је била чак 13,6 килограма, а на граници САД и Канаде 1998. године, град је падао читавих девет дана.

Колико сматрате да политичка збивања утичу на то да нека земља буде део експериментисања са временским условима?

Већ дуже је у употреби војни термин „неоружани облици агресије“ за које се данас основано тврди да су ефикаснији од класичних оружаних, јер личе на природне непогоде, па се у контролисаним медијима настоји да у јавности одржава уверење да није у питању непријатељ, то јест људски фактор. Али, колективна народна интуиција надилази димну завесу медија и прозире неистинита објашњења корумпираних стручњака, и на један урођени, непосредан начин, људи, вођени унутрашњим гласом тачно знају да су овакве необичне „природне појаве“ као циклон 2014. у Србији – чисто политички мотивисани експертименти високе технологије.

О модификацији климе као начину да се код непријатељских држава изазову дуге суше и поплаве, у својој књизи „Између два доба“, писао је још 1970. године Збигњев Бжежински, бивши саветник за националну безбедност САД, посебно наглашавајући економичност оваквог ратовања…

Према Вашем мишљењу, због чега су балканске земље постале мета оваквих прљавих игара?

Цео Свет је у грчу трансформације у нову планетарну цивилизацију чији ће уједињујући фактор бити Нова духовност науке. Модел светског друштва ломи се на нама, настаје управо овде. Посред Балкана пружа се невидљива граница Западног и Источног Света, која у изградњи планетарног друштва мора бити укинута, а разлике превазиђене. Информатичка глобална цивилизација која убрзано прелази у Сцијентистичку, научну, доноси нам потпуно нову духовност, један нови облик дубоке научне метафизике који ће превазићи постојеће религије, расне и етничке разлике, подизањем колективне свести човечанства на један много виши ниво.

На том нивоу биће нам јасно да постоји објективна космолошка етика: добро је хармонија људских бића међусобно, и са околином, а зло је дисхрамонија, коју изазива покушај владања над људима и стварима на начин који је у Космосу повратна спрега: свака погрешна људска акција на планету или на људе враћа нам се у облику декомпозиције, разарања нашег система. Ограничене, сужене моралне норме и потребе, као што су империјалне, војно-националне, профитно-привредне, секташко-религијске и сличне, облици су слепог покушаја доминације људског незнања. Све то које после извесног времена космолошки закони укидају и бришу из космичке меморије.

На који начин државе могу да се заштите од негативних последица ХААРП-а?

Балканске државе су слабе, потпуно окупиране и у њима се сустижу јаки вектори тако моћних интереса да се овакве марионетске, какве су, не могу супротставити технолошки високо развијеним климатолошким и неуро-физичким оружјима из простог разлога што ни најмање не контролишу научни сектор својих војски или института. Иако у свакој од Балканских земаља има приличан број специјалиста, пре свега инжењера и физичара, који имају знања да технички неутралишу варијанте ХААРП-а као и друга вештачка дејства на живот становништва, ти појединци немају потребну логистику, нити њихове државе смеју да им је омогуће. Људска, популација на Балкану сведена је на улогу беспомоћних замораца у научним лабораторијама, и то је општепознато.

Друга је ствар што ови тешки неуро-материјални и психосоматски услови у којима живимо јесу идеални узроци убрзане еволуције свести: развија се индивидуална духовност, надарени људи радикално се ослобађају стега традиционалних видова мишљења и веровања тако да се у појединцима буди архиген предантичког Ума који је у бази пре свега Западне цивилизације. А она је у агонији, у самртној кризи из које је могу спасити само генијалне индивидуе, способне да поново интелектуално проживе историјске темеље западне мисли и предводе духовну -моралну револуцију у савременој науци и технологији, баш онако као је то сасвим јасно поставио и већ покушао – Никола Тесла.

 

Извор: Курир.рс/А1МК/Wебтрибуне.рс