Србија

ШТО МИ СЕ НИСТЕ ИЗВИЊАВАЛИ ПРОШЛЕ ГОДИНЕ?! Срђан усред програма „пецнуо“ хрватског новинара, овај СВЕ ИЗНЕНАДИО ОДГОВОРОМ!

Перо Златар, дописник загребачког „Експреса“, гостовао је у јутарњем програму ТВ Прва. Он је позван пре свега због избора који се одржавају у Хрватској крајем ове године, али водитељ Срђан Предојевић није могао да одоли а да га мало не „пецне“ на почетку разговора.

„Перо, желимо на почетку овог разговора да вам се извинимо на оној победи од синоћ“, започео је Предојевић, мислећи на победу ватерполо репрезентације Србије над Хрватима у Светској лиги.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Чему? Па то је победа, неко мора победити. Зашто се нисте извињавали кад смо играли у финалу Светског првенства?“, покушао је да узврати Златар осврнувши се на Мондијал из 2018. и сребрну медаљу Хрватске.

„Није то тема сада. Тема је ово од синоћ“, узвратио је српски водитељ, а онда почео редом да ишчитава новинске наслове о победи Србије.

„Честитамо, честитамо“, покушао је да га прекине Златар.

„Чекајте да прочитам све наслове.“

„Ајте онда. Пијете ми крв на сламку. У Осијеку је најезда комараца, пију крв, а овде ми ви пијете крв“, у једном тренутку је гост изговорио, наравно у шали, а у студију су сви уз осмех реаговали на опаску.

Касније је Златар похвалио београдску публику што није извиждала хрватску химну, него чак аплаудирала.

 

Извор: Ало.рс