Издвајамо Регион

ТАТА ЈЕ ОТКОПЧАО ШЛИЦ, А ОНДА… Монструм силовао ћерку (14) док су му жена и друго дете били у болници! Током односа је користио ужасну ствар!

Pixabay.com

Како је потврђено у ОЈТ Бања Лука, оцу монструму се на терет ставља да је починио кривично дело обљуба над дететом млађим од 15

Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци подигло је оптужницу против 36-годишњег мушкарца из тог града којом се терети за сексуално злостављање своје 14-годишње ћерке!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је потврђено у ОЈТ Бања Лука, оцу монструму се на терет ставља да је починио кривично дело обљуба над дететом млађим од 15 година за које је Кривичним законом Републике Српске запрећена казна од пет до 15 година затвора.

Колико је отац монструм био свестан онога што ради, али и опрезан у свом болесном чину, открива и податак да је током полног насиља над малолетном ћерком увек користио заштиту.

Ради се о случају који је у марту шокирао Бањалуку када су у јавност испливали детаљи шокантног злостављања. Случај је откривен након што се девојчица поверила својим пријатељицама у школи. Наводно су разговарале на тему сексуалног образовања ученика, када је девојчица одлучила да се повери другарицама.

„Испричала им је да је имала сексуалне односе са оцем, што је њих шокирало. Пријатељице су јој рекле да то није нормално и саветовале су је да то пријави и затражи помоћ“, појашњава извор близак истрази.

„Тата је откопчао шлиц и упао у моју собу. Почео је да ме пипа и шапуће…“, овим речима се девојчица поверила својим школским другарицама, оне су јој одмах казале да се обрати наставници или мајци.

О свему су прво упознати надлежни у школи коју похађа девојчица. Сви су били у шоку након детаља које је испричала. Одмах је алармирана полиција.

„Овакви случајеви су јако осетљиви, како због жртве и чињенице да се ради о четрнаестогодишњем детету, тако и делу које говори о томе да је осумњичени отац детета. Дакле, отац је искориштавао своју улогу у породици на најмонструознији могући начин тако што је сексуално злостављао своју ћерку“ навео је извор из истраге, пише Српскаинфо.

Сазнаје се да су се страва и ужас кроз коју је пролазила девојчица догађали у породичној кући, у време када није било мајке.

„Отац је искоришћавао одсуство супруге која је са другим дететом била у болници, па је имао сексуалне односе са четрнаестогодишњом ћерком“ испричао је извор Српскаинфо.

На питање зашто се девојчица поверила пријатељицама, а не својој мајци, Милић одговара да се по правилу ради о дисфункционалним породицама.

„Можда је девојчица и покушала да се повери, али није успела. Постоје и сумње у оваквим и сличним случајевима да мајке прикривају ствари. Суштина је у томе да уколико нема нормалне, фине комуникације у породици, онда се не треба ни очекивати да ће се дете поверити неком од родитеља“, објаснио је психолог Милић.

Након пријаве осумњичени није био доступан истражним органима јер се налазио у Хрватској. За њим је расписана потрага и 24. марта је ухапшен на граничном прелазу Каменско када је из Хрватске ушао у БиХ.

Одлуком Окружног суда у Бањалуци њему је тада одређен притвор, који му је, након потврђивања оптужнице, продужен до изрицања првостепене пресуде. Контрола оправданости притвора вршиће се свака два месеца.

 

Извор: Аваз.ба/Д.С.