Издвајамо Спорт

ТРАГЕДИЈА! ПРЕМИНУО НА ЛИЦУ МЕСТА! Бивши кошаркаш погинуо у сабраћајној несрећи!

Фото: Јутјуб

Истрага о несрећи још је у току, а беживотно тело страдалог послато је на обдукцију у новосадски Центар за судску медицину.

Жарко Баџа (33) из Бајмока код Суботице погинуо је јутрос око пола пет у саобраћајној несрећи на локалном путу у Бајмоку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је аутомобилом марке „алфа ромео“ црне боје слетео с пута, преврнуо се и преминуо на лицу места.

Хитна помоћ која је пристигла на место несреће могла је да констатује само смрт. Након обављеног увиђаја, полиција је урадила истрагу, а аутомобил којим је страдали управљао је у потпуности уништен.

Под за сада непознатим околностима, 33-годишњи Бајмочанин Жарко Баџа, изгубио је живот на локалном путу овог насеља у близини Суботице. Аутомобил марке „алфа ромео“ црне боје којим је управљао слетео је с пута у недељу око пола пет ујутру, а Жарково беживотно тело уз велики напор извукли су полицајци и ватрогасци.

-Саобраћајној полицији помогли су ватрогасци који су такође стигли на место ове несреће. Аутомобил је тотално био уништен и преврнут, тако да су покушаји да се извуче тело били веома мучни и тешки. Нажалост, није му било спаса, већ је преминуо-каже наш извор који је желео да остане анониман.

Догађај који је Бајмок завио у црно, оставио је у тузи све Жаркове пријатеље и родбину који су у недељу на друштвеним мрежама у неверици коментарисали несрећу њиховог друга и рођака. Жарков пријатељ, рекао је за „Ало!“ да о изгубљеном другу има само речи хвале, а да је туга јер га више нема неописива.

-Био је права момчина, никога се није бојао. Са свима је био добар другар, волео друштво, немам речи колико је био позитиван и добар као особа. У младости се бавио кошарком, а већ неко време радио је у фабрици Сиеменс у Суботици. Велика је ово туга за све нас, а највише нас боли што је иза себе оставио сина од 7 година и супругу-тужно је рекао Жарков пријатељ.

Према речима пријатеља страдалог Бајмочанина, Жарко је у тренутку несереће био сам у колима.

-Нико не зна куда се у то време око пола пет ујутру запутио. Чули смо да није возио брзо и да је заспао за воланом. Ипак, истрага ће утврдити околности под којима је страдао наш друг. Сви смо у шоку-наводе у неверици Жаркови пријатељи.

Истрага о несрећи још је у току, а беживотно тело страдалог послато је на обдукцију у новосадски Центар за судску медицину.

 

Извор: Ало.рс/М.О