Издвајамо Спорт

У БЕОГРАДУ ЈЕ БЕЗБЕДАН, У РИНГУ НИЈЕ! Вељко Ражнатовић о Харадинајевом пријатељу: „Он је Албанац, а ја симбол српства“

„За тог Мазрекаја нисам чуо све док није почео да ме прозива. Нека дође у Београд, осим мене нема кога да се плаши“

Петрит Мазрекај, Албанац са Косова и пријатељ Рамуша Харадинаја, бацио је рукавицу у лице Вељку Ражнатовићу и изазвао га на боксерски двобој године. Датум који се помиње је 31. август, међутим, запело је око места одржавања меча.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Српски борац за „Ало!“ каже да доскора није чуо за Мазрекаја, сматра да је момак луд ако заиста мисли да може да му изађе на црту, али не одбацује могућност да му испуни жељу и угости га у Београду.

– Преговори су у току и заиста бих био срећан да тај момак, који ме прозива за намештање мечева, на делу види ко сам и шта сам. Ако ме већ изазива, ако стварно мисли да може да се бори са мном, нека то и уради. Чекам га у Београду – самоуверено ће Вељко Ражнатовић.

Пријатељство са Харадинајем му и није неки плус у животу

Чињеница да је Мазрекај пријатељ Рамуша Харадинаја не дотиче много Ражнатовића.

– То што су пријатељи и што гура причу велике Албаније није му неки плус, али ме политика стварно не занима. Не могу да кажем да ме Мазрекај нервира јер ми је лик тотално небитан, али ако је замислио да заиста ради тај меч са мном, да ће да ме нокаутира, онда није нормалан. Ал’ ето, ја ћу му радо пружити прилику. Мој сан је да једног дана будем шампион света, на том путу свако мора да падне на колена, био то Албанац, боксер из Малезије или са Аљаске – каже Ражнатовић.

На питање да ли у обзир долази Приштина као место одржавања меча, Вељко одговара:

– Приштина? Може, али за неку годину, када се ситуација промени. Ма нема шта, животом му гарантујем безбедност у Београду. Неће му зафалити ни длака с главе. Највећа моја срамота би била да му се нешто лоше деси. А нема разлога, нисмо ми такав народ. Е сад, унапред мора да зна да у рингу, у борби са мном, није безбедан. Пристајем и на неутралан терен, није проблем. У сваком случају, био би то веома занимљив меч – он Албанац, ја симбол српства, па нек цео свет види ко је бољи – закључује Вељко Ражнатовић, који у досадашњи седам професионалних борби ниједном није поражен.

 

Извор: Д. Ј. Бужић /Ало